PM tillader Nigel Farage

PM tillader Nigel Farage

Farron har allerede sagt, at han forventer et Tory-jordskred den 8. juni. Men i East London sagde han, jo flere Lib Dem-parlamentsmedlemmer vælges, jo bedre chance har Storbritannien for en god Brexit.

Mays beslutning om at trække Storbritannien ud af det indre marked var ikke på stemmesedlen sidste år, og enhver endelig Brexit-aftale skulle være genstand for en anden folkeafstemning, sagde han.

Denne beslutning alene er en tidsbombe under vores økonomi, advarede hr. Farron. Og når det blæser op, vil det tage vores NHS og vores skoler med det. Det Moncler Outlet vil ødelægge vores børns fremtid i årtier fremover.

Den tidligere Ukip-leders verdensbillede er den samme som fører til, at Donald Trump forbyder muslimer og bygger en mur, Billige Moncler Sale det samme som Marine Le Pen forsøgte at pålægge de anstændige folk i Frankrig, sagde Farron.

Han tilføjede: Nigel Farages vision for Storbritannien er nu Theresa Mays. Han har overtaget det konservative parti. Anti Europe. Anti-flygtninge. Slashing finansiering til skoler og hospitaler.