PM tillader Nigel Farages ’s’ verden

PM tillader Nigel Farages ’s’ verden

Farron har allerede sagt, at han forventer et Tory-jordskred den 8. juni. Men i East London sagde han, jo flere Lib Dem-parlamentsmedlemmer vælges, jo bedre chance har Storbritannien for en god Brexit.

Fru Mays beslutning om at trække Storbritannien ud af det indre marked var ikke på stemmesedlen sidste år, og enhver endelig Brexit-aftale skulle genstand for en anden folkeafstemning, sagde han.

‘Den eneste beslutning er en tidsbombe under vores økonomi,’ advarede hr. Farron. ‘Og når det blæser op, vil det tage vores NHS og vores skoler med det. Det Moncler Outlet vil ødelægge vores børns fremtid i årtier, der kommer.’

Den tidligere Ukip-leders verdensbillede er ‘den samme som fører til Donald Trump, der forbyder muslimer og bygger en Billige Moncler Sale mur, det samme som Marine Le Pen forsøgte at pålægge Frankrigs anstændige folk’, sagde Farron.

Han tilføjede: ‘Nigel Farages vision for Storbritannien er nu Theresa May’ s. Han har overtaget det konservative parti. Anti Europe. Anti-flygtninge. Slashing finansiering til skoler og hospitaler.