podede Nashoba krydstogter til semifinaler

podede Nashoba krydstogter til semifinaler

BOLTON Når playofferne ruller rundt, har trænere en tendens til at vende sig til de spillere, der har været igennem det før deres operclassers, for at indstille tonen.

For Nashoba Regional var denne tone dominans, da de øverste seeded Chieftains brølede forbi nr. 8 Wachusett Regional, 4 1, i en Central Mass. Division 1 kvartfinale fredag ​​eftermiddag i Bolton.

‘Jeg’ er virkelig stolt af alles indsats i dag, vi spillede med meget hjerte, ’sagde Nashoba-træner Jaime Mariani. ‘Jeg føler virkelig, at enhver spiller på banen intensiverede deres spil i dag.’

Nashoba, ledet af overordnede kaptajner Olivia Hurd og Emma Caviness (mål, 2 assisterer), simpelthen ejet den første halvdel, slog ud i bjergbestigerne 11 0 og tog en 3-0 ledelse i pause.

Hurd scorede spillets første mål på et straffeslag, 6:15 i spillet, og fortsatte derefter med at dominere midtbanen, idet Wachusett blev fastgjort i sin egen ende af banen og nægtede at give de besøgende mulighed for at skabe et sammenhængende angreb. , Hurds håndtering færdigheder holdt mountaineers off balance og skabt flere scoring chancer.

‘Jeg synes, dette var et af vores bedste spil i året,’ sagde Hurd. ‘Vi vidste at indsatsen var høj, og at vi var nødt til at komme ud med en masse intensitet. Vi er nødt til at gå ud og bevise, hvorfor vi er nr. 1 frø.’

Hurd talte om de følelser, som Chieftains har spillet med denne sæson, inspireret af holdkammerat Michelle Farnsworth, en sophomore kæmper Rhabdomyosarcoma, en muskelcancer. Ifølge Mariani har Farnsworth for nylig afsluttet strålebehandling, men skal stadig gennemgå kemoterapi. Hendes kamp for hendes liv har tændt en brand under holdet og hjulpet Hurd og hendes holdkammerater holde tingene i perspektiv.

‘Hun’ kæmper hvert minut hver dag. Vi kan gå ud og kæmpe hårdt i 60 minutter, ’sagde Hurd.

Wachusett var ude af stand til at matche Nashoba’s intensitet i første halvdel. Allerede førende 0, bukkede Chieftains omkring Wachusett-målmanden Kirsten Peterson (11 sparer) og piskede hende med skud.

Med bare under 10 minutter at spille i halvdelen brød Sarah Gaffney endelig igennem og snakkede et skud højt ind i burets bagside af et feed fra Caviness. Målet afsluttede en rækkefølge, hvor Tess Anderson og Olivia Magliozzi også var en del af enestående boldbevægelse for at sætte scoren op.

Med et minut at spille satte Meghan Thorogood et udråbstegn på halvdelen med et tip i mål uden for et skud fra Caviness.

Wachusett var i stand til at lægge mere af en kamp i anden halvdel, men ikke før spillet var længe siden. Mountaineers ‘første skud på Nashoba keeper Katie Crowley kom ikke, før mindre end 15 minutter var tilbage i spillet.

Alt i alt havde Crowley kun tre skud, som Allyson Conlin Billige Moncler Outlet Karleigh Elkins og Hurd kombinerede for altid at frustre Wachusett fremad.

Caviness ‘mål satte Nashoba op Moncler DunJakke 4 0, før Wachusett s Olivia Strasser brød op shutout med 9:30 for at spille i spillet. Det var det første mål, som bjergbestigterne havde scoret i tre kampe mod Nashoba denne sæson.