Point fører Houston Open

Point fører Houston Open

Point engang tog fra sin mor betalte pænt for ham torsdag i Houston Open.

Point åbnet med fem straight birdies og afsluttede med 8 under 64 i første runde på en behagelig morgen på Redstone Golf Club. Han havde et enkelt skud foran Cameron Tringale og John Rollins.

I sin sidste turnering før mesterne i to uger fangede Moncler Jakke Dame McIlroy læben af ​​en bunker og fulgte med en 5 træ i vandet til en dobbelt bogey på par 5 otte hullet, der satte ham på 3 over. Han rallied på ryggen ni med tre birdies i en fire hullers strækning men savnede en 7 fods par putt på 17 efter en flop skudt over en bred bunker.

‘Jeg følte mig som på forsiden ni, jeg var lidt foreløbig,’ sagde McIlroy. ‘Jeg forsøgte bare at begå mig lidt mere på bagsiden ni, og det syntes at hjælpe. Forhåbentlig er betingelserne lidt roligere (denne) morgen.’

Points, 36, lånte først Ping Anser fra sin mor i sine yngre legeår i Illinois, og han opgav det, når han holdt op med at lave putter. Men han bad for nylig Ping at rydde den op og lægge vægt på. Han fik også en lektie.

‘Måske er jeg en idiot for ikke at have brugt denne putter hele tiden,’ sagde Points.

Point, der kun har lavet to nedskæringer i år på PGA Tour, og hvis eneste sejr er kommet med skuespiller Bill Murray ved hans side på Pebble Moncler Jakke Dame Beach National Pro Am i 2011, lavede alle fem af hans åbningsfugle inden for 15 fod. Han faldt kun et skud undervejs.

Phil Mickelson var på 4 under og i blandingen, indtil han ramte hans tee skudt i vandet på det sjette hul og lavede dobbelt bogey, næsten hooked en 3 træ i faren på næste hul og tre putted for bogey og derefter lavet bogey på par 3 niende fra en bunker til at vinde op på 72.