Point fører

Point fører

Point engang tog fra sin mor betalte pænt for ham torsdag i Houston Open.

Point åbnet med fem lige birdies og afsluttes med en 8 under 64 på en behagelig morgen med kun moderat vind på Redstone Golf Club. Han havde et enkelt skud foran Cameron Tringale og John Rollins.

I sin sidste turnering før mesterne og hans første begivenhed siden august i nr. 2 i verden fangede McIlroy læben af ​​en bunker og fulgte med en 5 træ i vandet til en dobbelt bogey på par 5 otte hullet, der satte ham på 3 over par. Han løb stærk på ryggen ni med tre fuglefugle i en fire hullers strækning, kun for at savne en 7 fods par putt efter en flop skudt over en bred bunker.

‘Jeg følte mig som på forsiden ni, jeg var lidt foreløbig,’ sagde McIlroy. ‘Jeg har lige forsøgt at forpligte mig lidt mere på bagsiden ni, og det syntes at hjælpe. Hvis jeg kunne få det tilbage til lige så lidt, ville jeg have været ret glad, men jeg er 1 over par og forhåbentlig betingelserne er lidt roligere i morgen formiddag. ‘

Point lånede først Ping Anser fra sin mor i hans juniorår i Illinois, og ligesom de fleste golfspillere forlod han det, når han holdt op med at lave putter. Men han bad Moncler Jakke Dame for nylig Ping om at rydde det op for ham og tilføje lidt vægt. Han fik også en lektion nej, ikke fra Steve Stricker, og han var på vej.

‘Måske er jeg en idiot for ikke at have brugt denne putter hele tiden,’ sagde points. ‘Det fungerede godt i dag.’

Point, hvis eneste sejr kom sammen med skuespiller Bill Murray ved hans side på Pebble Beach National Pro, gjorde alle fem af hans åbningsfugle inden for 15 fod. Han faldt kun et skud undervejs.

En mild vind blev styrket om eftermiddagen, og Rollins lykkedes stadig en 65.

‘Jeg vidste, at betingelserne skulle være hårde derude, vidste at greenerne var hurtige, så det gør det også svært,’ sagde Rollins. ‘Jeg holdt bare bolden foran mig og gav mig mange muligheder og fik en solid runde ud af det.’

Angel Cabrera fra Argentina, en to-time stor mester, der bor i Houston, var i gruppen på 66.

Phil Mickelson var på 4 under og højre i blandingen, indtil han ramte hans tee skudt ind i vandet på det sjette hul og lavede dobbelt bogey, næsten hooked et 3 træ i faren på det næste hul og tre puttede til bogey og derefter lavet bogey på par 3 niende fra en bunker til at vinde op på 72.

‘Det var en skuffende finish,’ sagde Mickelson. ‘Jeg føler mig rigtig god med putteren, og jeg tror, ​​at når turneringen foregår, bliver jeg bedre.’

Mickelson spillede med forsvarsmester Hunter Mahan, som ikke ramte bolden hans bedste, og det sluttede ham endelig til en 74. Også i gruppen var Geoff Ogilvy, som skal færdiggøre i top 50 i verden at komme ind i Masters. Ogilvy er i øjeblikket på nr. 50, selv om han vil miste pletter gennem formlen denne uge. Han havde tre straffespark i sin runde på 73.

Lee Westwood ramte to skud i vandet og reddede stadig en bogey og var i den store gruppe på 68, der omfattede Riviera-vinderen John Merrick og Jimmy Walker.

Charles Howell III havde en 69 i hans bud for at komme ind i hans hjemby store på Augusta National. Howell ville skulle færdiggøre mindst i fjerdepladsen alene for at have nogen chance for at flytte ind i top 50.

For Points, Tringale og så mange andre, har de brug for en sejr for at komme ind i Masters.

Point forsøgte bare at se nogle rimelige resultater, idet man kun havde lavet to nedskæringer hele året. Han formåede at tilslutte sig en gruppe stjerner i Tavistock Cup tidligere i ugen, og tog ham hjem på tirsdag og tog en håndfuld sættere. En af dem tilhørte engang sin mor.

Ping rep Matt Rollins havde nogle vægte tilføjet til putteren, og lige så vigtig var en improviseret lektion fra Lamar golfbaner Brian White.

‘Det er en af ​​de ting,’ sagde points. ‘Jeg lagde nogle fine par putter i går i min pro am. Jeg ramte det ikke godt, men jeg lavede et par gode putter, og bolden gik i hullet med et godt tempo og rullende rigtigt stramt. Og jeg tænkte: ‘Okay, det kan være nøglen, den slags får mig til at gå . ”

For McIlroy var det en anden langsom start. Han har endnu ikke slået par i sine fem åbningsrunder i år, der omfatter Match Play Championship og fandt sig bag tidligt. Han var i en fairway bunker på det ottende hul, åbnede 9 jerns ansigt for at fremme bolden så vidt han kunne, og fangede læben. Med nogle 250 meter til sit tredje skud, lækkede en 5 træ i vandet og Moncler Jakke Dame han gik af med en dobbelt bogey.

Men han kom aldrig ned på sig selv.

‘Jeg tror jeg lærte af det i løbet af de sidste par uger. Jeg må holde min spiritus op,’ sagde McIlroy. ‘Jeg følte at jeg gjorde det lidt for meget på Match Play og Honda, og selvfølgelig vi så hvad der skete der. ‘

Frustrationer kogte over på Honda Classic halvvejs gennem anden runde, da McIlroy gik af banen. Han lovede ikke at gøre det igen.

Imidlertid gør det stadig en lang uge i Houston. Han starter fredagens anden runde uden for snitlinjen.

Mickelson gik imellem pænt på trods af nogle skjulte tee skud, som hans en på det 12. hul. Han skårede tejeskuddet så langt til venstre, at det skød ud af vognbanen, over den 13. tee-boks og ned ad en skråning mod buskene. Han var om pin høj, kun 100 meter tilbage af den grønne. Han slog kilen i omkring 15 fod og vendte sig til galleriet og sagde: ‘Det handler om vinkler.’

Vinklerne fangede ham. Mickelson tee skudt på sjette rydde aldrig vandet, hvilket førte til hans sløvede finish.

Mickelson nyder at spille Houston Open før mesterne, men dette er et andet år. På grund af den måde, hvorpå kalenderen falder, er Masters en uge senere, og Houston er nu to uger før årets første store år. Det er kun anden gang i de sidste 15 år, at Mickelson ikke vil spille ugen umiddelbart før Augusta.