Point udvikling fortsætter

Point udvikling fortsætter

Udviklingen fortsætter med at gøre Curling bedst bevaret hemmelig ind i en mere velkendt og mere tilgængelig park. Bartlett Point er på vej mod at være en udviklet park med belysning, en legeplads, et lysthus og meget mere.

Projektet, der har været i udvikling i årevis, er endelig i gang. Ifølge Western Star på fredag ​​vil City of Corner Brook snart vide, hvor mange penge de rent faktisk kan henvende sig til udviklingen i den nærmeste fremtid.

Udført af Corner Brook Stream Development Corporation har arbejdet hidtil været med til at forbedre vej- og fodgængeradgangen til parkområdet fra den tilstødende Allens Cove Marina. En servicevej, der er adgang til fra Petries Street, er også blevet ruvet ind.

En servicebygning, der indeholder toiletter Billige Moncler Jakke Herre og et opbevaringsområde er bygget, plus et septisk felt installeret. Betonfodninger til ca. et dusin lysstandarder, samt ledningerne til underjordiske ledninger er på plads.

Men den mængde arbejde, der skal udføres på stedet i den nærmeste fremtid afhænger af City Capital Works budget. Via den vestlige stjerne:

Mike Dolter, City of Corner Brooks administrerende direktør, sagde, at byen stadig afventer sit hovedbudgetbudget fra provinsregeringen, før man bestemmer, hvor meget mere der kan gøres i sommer.

‘Vi må muligvis ikke få det, vi har bedt om, så vi må muligvis Moncler Jakke Dame skifte nogle prioriteter,’ sagde Dolter om budgetprocessen. ‘Vi har budgetteret så meget for Bartlett s Point, men vi må muligvis foretage nogle tilpasninger. ‘

Stedet blev oprindeligt købt af byen i 1988 til rekreativ udvikling, ifølge denne artikel i 2009. Bartlett Point er en af ​​de eneste steder i Corner Brook på vandet, der ikke bruges til industrielle formål, så det er fantastisk at se dette udviklet!