point underskud i 2. halvleg for regional semifinal sejr

point underskud i 2. halvleg for regional semifinal sejr

Dalen senior, en af ​​kun to på ruten, lagde bolden ud af glasset og ind efter en fanget holdkammerat fodrede hende under kurven. Davidson løb til den modsatte side af retten, før hun indså, at hun havde scoret i det forkerte mål, hvilket gav Sumter Central en 13 point ledning med 5:20 tilbage i tredje kvartal af tirsdagens sæson 5A Central Region Semifinal-spil i Montgomery.

For et hold, der var kommet bagud i slutspillet ved flere lejligheder i løbet af sidste års løb til statsmesterskabet, måtte dette underskud føles brattere end resten.

Fra det tidspunkt begyndte den femte Rams begyndte en 23 9 runde at tage føringen og fortsatte med en 65 64 sejr, der fortsatte med at spille nr. I Klasse 5A Central Region Finals.

Davidson, Valley ’s startcenter, gav Rams føringen med 3:06 tilbage på en offensiv rebound tilbagekald og igen med 2:15 tilbage, da hun scorede, mens de blev fouled. Alexia Huguleys anden fri throw forsøg med 5,7 sekunder på ur sætte Valley foran 65 64, og vagt Audrianna Walker stjal bolden for at forsegle en vild sejr.

‘De har en brand dybt indeni,’ sagde dals hovedkonsulent George Grimes. ‘De ved ikke, hvordan man skal give op. De ved ikke hvordan man skal holde op. Jeg er ligeglad med hvor dårlig det bliver, de kæmper hårdt. ‘

Rams kom bagud mod Fairfield i sidste års regionale semifinaler, før de slog et 11 point underskud for at banke forsvarsmesteren Center Point i Final Four.

Tirsdagens resultat afviklede meget tættere end nogen af ​​sidste års efterseason sejre.

I fjerde kvartal var der fem bånd og fem hovedændringer, og ingen hold førte med mere end 3 point i løbet af spillet sidste 8:24.

Det tog mindre end fem minutters spilletid for Valley at gå fra Davidsons blunder til et 3 point underskud, en strækning, der omfattede 6 lige hurtige pausepunkter for at reducere Sumter Centrales fordel til 7.

Efter at være udefineret 21 7 i første halvdel, der førte til en 12-punkts Jaguars-bly i pause, havde Rams en 12 4 fordel i den kategori i tredje kvartal.

‘Det Moncler Outlet endte med at være forskellen i spillet,’ sagde Grimes. ‘Første halvdel, de outrebounded os 21 7. Første halvleg gjorde de også skud. Anden halvdel begynder de at savne skud og vi’ rebounding bolden og kunne få et par nemme muligheder. ‘

Det satte et spændende sidste kvartal op.

Rams tog deres første led, da score var 9 7, da Huguley scorede en hurtig pause layup med 6:29 resterende.

Da Davisons to sene spande bragte føringen tilbage til Valley, ramte Sumter Centralas Asien Maye en 3 pointer med 1:48 tilbage for at give Jaguarerne en 60 58 kant. Huguley svarede hurtigt med en hurtig pause lå i for at binde spillet, Billige Moncler Sale og Tatyana Darden gav Valley en 61 60 føring, da hun konverterede et 3 point spil med 1:01 tilbage.

Sumter Central s Denetria Ruffin bundet spillet på 64 med 20 sekunder tilbage, før Huguley trak en fejl på fælgen med 5,7 sekunder tilbage.

Walker s spilforsegling stjæle i de sidste øjeblikke kom imod en kørende Jaguars-spiller, da Rams var i double bonusen.

‘Jeg var bange for at gå efter det,’ sagde Walker. ‘Men så igen vidste jeg, at jeg var nødt til at stoppe mit hold.’

Shaquala Bryant førte Sumter Central med et spil høj 18 point og 13 boards. Walker scorede et hold høj 17 point for Valley, Huguley havde 15 point og fem rebounds, og Davidson sluttede med 13 point på 5 af 7 skydning og gjorde masser ned i strækningen for at gøre op for hendes blunder, der gik forud for hendes holdes komeback.

‘Det er hvad det er. Det skete,’ sagde Grimes. Det er bare to punkter, vi skal gå tilbage og få. Hun gjorde et godt stykke arbejde tilbage derfra og beroligede sig. Hun gjorde et vidunderligt arbejde for os.