Police Raid Cockfighting House I Waianae

Police Raid Cockfighting House I Waianae

Undercover politibetjente arresterer tre mænd i løbet af en cockfighting buste i Waianae. Medierne fik en sjælden mulighed for at mærke sammen, da det hele gik ned. Det er et chokerende syn for alle, der aldrig har set et cockfight. Men ikke for disse tilskuere. De samler på denne pit i Waianae næsten hver weekend for kyllingekampe. Nogle indrømmer de her for at gamble.Several undercover politibetjente hjalp med at arrestere tre mænd i løbet af denne raid. Mændene blev taget i varetægt for at eje gafts. ‘Den har en knivskarpe gaffel, der er fastgjort til sin fod med nylonledninger. De er vant til at skære og stikke den modsatte fugl.’ Og forårsager grusomhed for dyr. ‘Fuglene får lov til at hakke på hinanden, før kampene. ‘En Waianae mand siger at blive arresteret og slappet af misdemeanor bøder, er ikke til at få ham til at stoppe kampene.’ Det er en kulturel ting. Hvordan kan nogen stoppe en kulturel ting? ‘Men dyreaktivister føler sig anderledes. ‘Det er ikke den slags ting, der skal foregå i et civiliseret samfund.’ Honolulu Police Department Billige Moncler Jakke Herre siger omkring 500 mennesker var her. Mange af dem var børn, og det bekymrer det hawaiiske humane samfund. ‘Hvis børn læres at være immune over for dyrenes lidelse, hvor svært er det, at de derefter bliver immune over for menneskers lidelser,’ siger Eve Holt fra Hawaiian Humane Society.Hawaii Billige Moncler Sale News Nu overskrifterNyheder Mere >> Ingen sigtegrænse kunne tillade Xi at være fed på Hong Kong, Taiwan. Ingen sigtgrænse kunne tillade Xi at være fed på Hong Kong, Taiwan. Postet: Mandag, 12. marts 2018 20:41 EDT2018 03 13 00:41:18 GMTUddateret: Tirsdag den 13. marts 2018 7:35 EDT2018 03 13 11:35:22 GMT (AP Photo / Andy Wong). I denne søndag den 11. marts 2018 bifalder den kinesiske præsident, Xi Jinping, foto efter at have hørt resultatet af en afstemning om en forfatningsændring under en plenarmøde i Kinas nationale folks kongres (NPC) i storalen. FIL I denne torsdag den 27. april 2017, filbillede, besøger besøgende på en display booth for Qualcomm på Global Mobile Internet Conference (GMIC) i Beijing. Mandag den 12. marts 2018 blokerede præsident Donald Trump. (Billede: Hawaii News Now) Honolulu-politiet har lanceret en mordundersøgelse, efter at en 29-årig mand døde af skader, der opstod i et angreb i Waikiki i slutningen af ​​februar. Hanolulu-politiet har lanceret en mordundersøgelse efter en 29-årig mand døde af skader vedvarende i et angreb i Waikiki i slutningen af ​​februar.