Politi kaldet til skole kamp på McDonogh 35 Middle School

Politi kaldet til skole kamp på McDonogh 35 Middle School

WEBVTT FIGHTSEVERALSTUDENTER VAR SKADET. SOMERUSHED TIL HOSPITALEN. Forældre fortæller os, at det var surt end din klassiske skolefighter. OG ITINVOLVED MAINLY GIRLS. THISMORNING AT McDONOGH 35 MIDDLESCHOOL. OPLYSNINGER FRA OVERSÆTTERNE VAR SÅDAN KONTROLLERET KALLEDET 911. ‘Min Moncler Jakke Dame datter ringede til mig for at lade mig vide, at hun var hoppet.’ ‘Mit barn er blevet mobbet i løbet af hele skoleåret. Det er absolutelyridiculous.’ ‘Det ene barn, der fik hovede bashed, en fanget modsætning, et andet barn er brudt, min barnetørret hendes håndled og en andenbarn blev slået som dårligt. ‘OPLYSNINGER SOM FÆRDEN SOM FØLGES OM 20 MINUTTER AFTERSTUDENTER, DER ER BLEVET. At tage de højeste punkter ER DEN NESTE EPISODEIN REPEATED BULLYING AT THESCHOOL. DET ER NU EXCALATED TO THE VIOLENCE. ‘Dette er ikke noget, der var min mand.’ PRINCIPAL JOHN GREEN PAINTS ADIFFENTENT PICTURE. ‘Det er noget, der havde hånet i fortiden, men vi alle forholdsregler og det punkt, hvor vi gør det faktiske tilfælde, er under investigationby os sammen med nopd. ‘GREEN siger tirsdag kamp i første af denne magi skole. OG DER FØRSTE FØRSTE BARN ER SIKKER. ‘Til forældrene skal du være tålmodig igen, og vi har alt vi kan Moncler Jakke Dame for at støtte dig og støtte alle børnene.’ PRINCIPPEN GRØN SEGER DE STUDENTER, DER HAR BLEVET KONTROLLERET KONTORET I FORBINDELSE. OG CIVIC GROUPSHAVE STEGET TIL AT ASSIST THEGIRLS. OG HJÆLP PRØV AT BRINGTHE BULLYING TIL ET STOP. CAMILLEAFTER I FORBINDELSE MED OMHANDLING PÅ THESKOOL, HAR VILKENSTUDENTER, DER IKKE HAR FULDT FØLGENDE, AT LEAP TESTING SKAL TESTES PÅ ANDRE TIDER.