Politi officer skadede under kamp med beruset mand

Politi officer skadede under kamp med beruset mand

MADISON (WKOW) En Madison politibetjent blev skadet under en kamp med en mand, som politiet siger var fuld. Lørdag for at hjælpe en mand, der angiveligt skreg, at han havde brug for beskyttelsesarme. Da officerer nåede den 19-årige mand, besluttede de at han var uarbejdsdygtig og tog ham i beskyttelsesbevarelse. De tog ham til detox, hvor kampen slog ud. Under kampen skadede en officer hans knæ. Politiet siger, at skaden krævede en medicinsk evaluering og opmærksomhed. På grund af denne skade vil politiet henvise en forbrydelse til den mistænkte. Mest populære historierMest populære historierMore >> En Meriter Hospital sygeplejerske under undersøgelse for uforklarlige skader på nyfødte blev tidligere fyret af UW Hospital, da en anden familie udtrykker bekymring over hans potentielle handlinger. Hospital sygeplejerske under undersøgelse for uforklarlige skader på nyfødte blev tidligere fyret af UW Hospital, da en anden familie udtrykker bekymring over hans potentielle handlinger UPDATE: Mordundersøgelse i Fitchburg UPDATE: Mordundersøgelse i FitchburgFitchburg-politiet undersøger, Moncler Outlet efter at de siger, at en person blev skudt mandag aften. Fitchburg politiet undersøger, efter at de siger, at en person blev skudt mandag aften. Wisconsin kvinde råber til sønnen på Chicago commuter tog, hits dommer, der intervenerede Wisconsin kvinde råber til sønnen på Chicago commuter tog, hits dommer, som intervenerede En kvinde på et Chicago Metra tog rapporterede lanceret en skæbne laced tirade hos hendes søn lørdag, så begyndte at slå en dommer, der forsøgte at yde støtte til drengen. En kvinde på et Chicago Metra-tog rapporterede med forsigtighed en spottede tirade på hendes søn lørdag og begyndte at slå en dommer, der Billige Moncler Outlet forsøgte at støtte ham. fravær i NCAA turnering vil påvirke barerBadgers ‘fravær i NCAA turnering vil påvirke barerThe Badgers’ fravær fra NCAA turneringen vil påvirke lokale barer. Sconnie Bar på Regent Street forventer en meget mindre crowd til marts Madness denne sæson.