Politi på høj alert som Maine s festivaler rampe op

Politi på høj alert som Maine s festivaler rampe op

Mens hundredvis af mennesker iført feriehatte, tændte halskæder og blinkende rensdyr næser ind på Dock Square fredag ​​aften for den ikoniske årlige træbelysning, stod Kenybunkports politibetjent Craig Sanford sentry oven på en butikshallede balkon hvor han havde den bedste visning af svulmemængden nedenfor.

Mens hans embedsmænd og dem fra nabo Kennebunk blokerede veje og omdirigeret trafik, brugte Sanford sin antenne post til intensivt Moncler Jakke Dame at undersøge mængden, klar til radio information til officerer på jorden. Han var bevæbnet med en riffel og klar til at beskytte mod enhver utænkelig trussel.

‘Jeg kan ikke se Prelude som alle andre gør,’ sagde Sanford. ‘Jeg kan’ t. Verden er et andet sted nu, og vi er nødt til at tilpasse og ændre. Jeg kæmper hårdt her, fordi jeg tror, ​​at vi skal være kloge og foretage ændringer, hvor vi kan. I sidste ende skal vi afværge en sikker begivenhed. ‘

Kennebunk politichef Bob MacKenzie sagde, at hans afdeling har reageret på samme måde, når han planlægger udendørs begivenheder og parader.

‘Det er uheldigt, at vi skal tænke sådan, men det gør vi. Ting kunne ske. Vi er ikke immune her, sagde MacKenzie.

‘Vi planlægger, og vi kan sige, hvad der kunne ske, og hvad kan vi gøre. Vi tager moderne sikkerhedsforanstaltninger, og vi har implementeret nogle nye strategier som følge heraf,’ sagde MacKenzie.

Begge politichefer var tøvende for at være specifikke af to grunde. De ønsker at opretholde en overhånd imod trusler, og de vil sikre sig, at folk, der deltager i begivenhederne, simpelthen nyder godt af dem.

Wells politichef Jo Ann Putnam aftalt.

‘Vi vil have folk til at gå og nyde dem selv og føle sig trygge. Det er vigtigt at ikke gøre folk panik. Vi skal bare vågne, ’sagde Putnam.

Byen Wells vil være vært for sin årlige 32. årlige juleparade søndag den 10. december. En parade, Putnam sagde, præsenterer forskellige udfordringer for retshåndhævelse.

‘En parade er hård, fordi den er så spredt ud, og vi har ikke personale til at dække hele ruten,’ sagde Putnam.

Hun sagde hendes personale er omhyggelig med grundigt at tjekke eventuelle bekymringer forud for tid og se langs ruten omhyggeligt.

‘Jeg fører paraden, så ingen kommer til at komme ved mig,’ sagde Putnam.

Hvor der plejede at være kun en politi cruiser, der bringer bagparten af ​​paraden, strækker Putnam nu tre på tværs for at blokere nogen fra at komme igennem fra bagsiden.

Paraden foregår på en kort travl rute 1, der lukkes under arrangementet, så de sørger for, at der er spor for bilister, hvor det er muligt. Hun sagde, at raseri fra utålmodige bilister er en meget reel trussel, de skal beskytte mod .

MacKenzie sagde, at han hørte det meste taknemmelige kommentarer fra folk om det arbejde, hans og andre afdelinger gør.

‘Jeg hører kommentarer fra folk, og de er virkelig taknemmelige. Vi ønsker, at folk skal nyde sig selv, og vi vil have dem til at være samvittighedsfulde, men vi vil også have, at de ved, at vi er der for at holde dem sikre,’ sagde MacKenzie.

I de seneste måneder har køretøjer været brugt som våben i en dødbringende tendens, som retshåndhævende embedsmænd reagerer så godt de kan. Offentlige arbejder køretøjer og brandbiler har erstattet barrikader og kegler til at lukke veje og blokere store adgangspunkter Moncler Outlet til store udendørs sammenkomster.

Og disse adgangspunkter bliver skubbet tilbage for at skabe en buffer mellem folkemængder og køretøjstrafik.

‘Vi mødes med Kennebunk og brandvæsenet, og vi placerer udstyr på strategiske steder. Vi ser på det hvert år,’ sagde Sanford.

Det er en søvnløs to uger for Sanford, da byen omkring 3.500 svulmer ti gange eller mere under julpræsten. Han vil lægge 60 plus timers uger, og dagene og nætterne er ikke stop for alle på vagt.

‘Jeg er bekymret, det er et lille område, og hvis der sker noget dårligt i midten af ​​det, er der kun et par måder ude. Mit første år her havde vi et barn gå glip af, og selv i uniform fik jeg sorg fra folk, og jeg havde problemer med at komme gennem mængden til, hvor jeg skulle være, ’sagde Sanford.

Han sagde, at det er alle hænder på dæk under Prelude. Sanford bringer hele afdelingen i mindst tre gange i løbet af de to uger, hvor de diskuterer hvordan tingene går, og foretager de nødvendige ændringer.

Mens de fleste mennesker simpelthen ser skønheden og glæden i festlighederne, er der altid problemer for retshåndhævelsen at håndtere.