Politiet beskæftiger sig med voldelig bar kamp på pub

Politiet beskæftiger sig med voldelig bar kamp på pub

Josue S. Villa, 29, af 631 Cornell St., Ottawa blev anklaget for to tæller af forværret batteri til en politibetjent efter en barkamp ved midnat lørdag på Doc’s Pub, 945 First St., sagde politiet i La Salle. reagerede på puben i forbindelse med en stor kamp inde i etablissementet. Officerer forsøgte at bryde kampen op uden for Moncler Jakke Dame baren.

Villa skød angiveligt en officer til jorden og stødte en anden i hovedet, mens officerer forsøgte at tage et andet emne i forvaring, Jorge L. Mendez, 29, 2661 Prairie View Lane, Aurora. Politiet sagde en kort kamp opstod, Billige Moncler DunJakke Mendez og Villa, som begge blev taget i fængsel.

Mendez var anklaget for to tæller af forværret batteri til en politibetjent, der hindrede en fredsofficer og modstå en fredsofficer. Politiet sagde, at flere andre afgifter er under behandling, da undersøgelsen er ved at blive gennemført. Nicholas L. Berrios, 25, of1023 Spruce St., Aurora var anklaget for uordenlig adfærd for angiveligt at kaste en ølflaske hos nogen under den første hændelse, sagde La Salle-politiet.

KommenteredeFight over SAFE Team penge ratchets op før høringen (2) Peru OKs politiet udvalg udgifter (2) County Board siger en eller anden form for skat nødvendig for fængsel renoveringer (2) Delt politi komiteer mødes (2) Politiet fælles tjenester udvalg anbefaler nogle udgifter (1) Sheriff advarer om ‘Microsoft’ computer / telefon scam (1) Rum til rådighed for unge STEM program (1) Utica slår mistænkte hentet i Hawaii derefter udgivet (1)