Politiet dør i Spanien

Politiet dør i Spanien

Serie A-leder Napoli var ikke god nok til at komme videre i Europa League på torsdag efter at den blev slået ud i Tyskland af Leipzig. De sidste 32 runder af kampe blev ødelagt af en politimandes død i Spanien efter sammenstød med fans foran af spillet mellem Athletic Bilbao og Spartak Moskva.

Det spanske politi sagde, at embedsmanden døde på hospitalet efter sammenstød uden for San Mames Stadium i Baskerlandet Bilbao i det nordlige Spanien. Spanske medier sagde officer døde af hjertestop.

Heavyweights AC Milan og Arsenal gjorde det igennem, men London-klubben måtte kæmpe hårdt efter en tidlig overraskelse hjemme til Ostersund. Arsenal tabte 2 1, men avancerede 4 2 på aggregat.

I andre spil kørte Ciro Immobile Lazio i næste runde med et hattrick, Atletico Madrid scorede kun ét mål, men havde en stor 5-1 samlet vinder over København, mens Celtic blev elimineret af Ruslands Zenit. Borussia Dortmund sikrede en plads i Næste runde stedet takket være et sene mål af Marcel Schmelzer.

I Bilbao fulgte politiet de fleste Spartak fans ind på Billige Moncler Outlet stadion, men en omstrejfende gruppe begyndte at kaste blusser og genstande mod atletiske fans og politibetjente.

Spartak vandt 2 1 i et resultat, der sendte spanierne igennem på et 4 3 aggregat.

Tegningen for de sidste 16 er planlagt til fredag.

Her er et kig på torsdagens spil: NAPOLI OUT

I et møde mellem to klubber, der faldt ned fra Champions League, var det Leipzig, der gjorde det på bekostning af Napoli trods et tab i hjemmet torsdag.

Leipzig avancerede på udebane mål med den samlede score på 3 3 efter at have vundet det første ben 3 1.

Piotr Zielinski satte gæsterne foran i det 33. minut, da Leipzig målmand Peter Gulacsi afbød et skud i sin vej.

Lorenzo Insigne tilføjede den anden fire minutter fra tiden.

Leipzig, for tiden femte i Bundesliga, bedøvede Napoli hjemme efter at have kommet fra et mål ned med tre sene strejker i sidste uge.

Før søndagets ligakampfinale mod Manchester City havde Arsenal en ubehagelig nat mod Ostersund. Manager Arsene Wenger lavede tre ændringer til holdet, der vandt 3 0 i Sverige i sidste uge med Jack Wilshere, der tog Arsenal i rollespillet i stedet for Mesut Billige Moncler Jakke Herre Ozil .

Arsenals forsvar var særligt sårbart, og Ostersund slog to gange inden for et minut i midten af ​​første halvdel. Begge mål kom på hurtige kontraangreb gennem Hosam Aiesh og Ken Sema, der gav Arsenal målmand David Ospina en lille chance.

Et mål væk fra at tvinge ekstra tid, kom Sead Kolasinac til Arsenals redning to minutter i anden halvleg med et mål fra tæt rækkevidde, hvilket reducerede Ostersunds fører til den endelige score på 2 1.

Kevin Gameiro strækkede Atletico s samlede fører til 5 1 mod København efter en tidlig strejke i Madrid for at sætte resultatet uden tvivl med en 1-0 sejr.

Atletico har nået to Champions League finaler siden vinder Europa League i 2012. Det vendte tilbage til kontinentets anden tier konkurrence efter en skuffende gruppe fase i denne sæson Champions League.

Lazio rejste sig fra det første ben 1 0 tab til FCSB, thrashing den rumænske side 5 1 hjemme for at gøre næste runde.

Immobile var ustoppelig. Han scorede to gange i første halvleg og tilføjede endnu en i sekundet for Lazio for at nå 31 mål i alle konkurrencer denne sæson. Stedfortræder Bastos og Felipe Anderson tilføjede en hver.