Politiet frigiver fotos på jakt efter tre Seattle killere

Politiet frigiver fotos på jakt efter tre Seattle killere

Politiet vil gerne tale med de mennesker, der er afbildet her i forbindelse med den 15. november slår Danny Vega i South Seattle. Vega døde 27. november som følge af hans skader. De er ikke blevet opkaldt som mistænkte. 15 slag af Danny Vega i South Seattle. Vega døde 27. november som følge af hans skader. De er ikke blevet opkaldt som mistænkte. Jo flere

Foto: Seattle Police Department

Politiet vil gerne tale med de mennesker, der er afbildet her i forbindelse med den 15. november slår Danny Vega i South Seattle. Vega døde 27. november som følge af hans skader. Moncler Jakke Dame De er ikke blevet opkaldt som mistænkte. 15 slag af Danny Vega i South Seattle. Vega døde 27. november som følge af hans skader. De er ikke blevet opkaldt som mistænkte. Jo flere

Foto: Seattle Police Department

Politiet vil gerne tale med de mennesker, der er afbildet her i forbindelse med den 15. november slår Danny Vega i South Seattle. Vega døde 27. november Billige Moncler Sale som følge af hans skader. De er ikke blevet opkaldt som mistænkte. 15 slag af Danny Vega i South Seattle. Vega døde 27. november som følge af hans skader. De er ikke blevet opkaldt som mistænkte. Jo flere

Foto: Seattle Police Department

Hans mobiltelefon blev stjålet sammen med hans husnøgler og sort jakke. Efter at Vega genvandt bevidstheden, gik han hjem og fortalte sine roommates, at han blev slået, sagde politiet. Han blev taget fra hans hjem til Harborview, hvor hans tilstand blev forværret.

Vega s niece, Melanie Galmiba, fortalte vores nyhedspartner KOMO / 4, at hun mener, at Vega var målrettet, fordi han var homoseksuel, og at hans død er en hadforbrydelse. I flere uger har familie og venner været ved at flyve ud på flugt om angrebet omkring Syd Seattle og det filippinske samfund.

‘Vi ved, at nogle ting blev taget, så muligvis begyndte det som et røveri,’ sagde Whitcomb. ‘Men vi ved ikke, hvordan tyveriet kan have været tilfældigt for angrebet.

‘De kendsgerninger, vi ved, er, at han var ondskabsfuldt slået og efterladt ubevidst på fortovet.’

Vega, der ejede Danny Vega s Hair Design på 4001 S. Willow St., var det 16. mordoffer i Seattle i år og den første siden officer involverede skydning af mord mistænkte Eric Blaine Evans.

‘Vi har en meget vag beskrivelse af de mistænkte, og vi har appelleret til alle i samfundet, som måske har set noget, måske har hørt noget eller ved nogen detaljer, men ubetydelige, det kan synes at være lykkedes at komme frem eller ringe vores tip linje , ‘Sagde whitcomb.