Politiet gør en anholdelse i viral fight video

Politiet gør en anholdelse i viral fight video

JACKSONVILLE, Fla. En viral video af en kamp i SimmondsJohnson Park, der fandt sted på tværs af internettet på fredag, gav en anholdelse til Jacksonville Sheriff’s Office. På Beauty Depot i Moncrief. Hun er blevet anklaget for forværret batteri, forbrydelse batteri på en sikkerhedsvagt og kriminel ulykke.

Kampen fandt sted Billige Moncler Jakke Herre fredag ​​den 19. maj på 3000 Moncrief Road og senere på Simmonds Johnson Park på 3730 Moncrief Road. Videoen viser op til 15 personer, der deltager i en kamp, ​​herunder Pitts, som ses som slår et offer flere gange, der er på jorden i fostrets stilling.

Advarsel, du kan finde nogle af disse optagelser forstyrrende.

Ifølge en Jacksonville Sheriff’s Office Facebook-post om begivenheden i løbet af den første kamp på 3000 Moncrief Rd viste en sikkerhedsvagt på scenen for at bryde kampen op. Pitts slog sikkerhedsvagt flere gange i et forsøg på at Moncler Outlet Online stoppe ham fra standsning af kampen. Sikkerhedsvagten led flere nedskæringer til hans arme.

Halv time senere brød en anden kamp ud på Simmonds Johnson Park med Pitts. Pitts havde en flagermus og ses at slå et offer flere gange i hovedet og kroppen, mens offeret er på jorden. Ifølge politiet er det antaget, at offeret tog tilflugt i en blå Chevrolet, som Pitts ses at sparke i videoen også.