Politiet kæmper med drevkørsel i Charlotte parkeringspladser

Politiet kæmper med drevkørsel i Charlotte parkeringspladser

ABC Officerer W. Long og L. Riley patruljerer gaderne fredag ​​aften og lørdag morgen skift som en del af Operation Safe Streets programmet. Gennem programmet hjælper officerer folk med at undgå DWI’er, når de er Moncler Jakke Dame fuld, før de kommer ind i deres biler om natten, der kommer fra klubber og barer. Mennesker advares og tilbydes en sikker tur hjem enten gennem gratis taxikuponer eller kontakt med en ven eller en slægtning, for at stoppe forringede personer, før de kommer bag et motors bilhjul, der truer sig selv og andre.

ABC Officerer W. Long og L. Riley patruljerer gaderne fredag ​​aften og lørdag morgen skift som en del af Operation Safe Streets programmet. Gennem programmet hjælper Moncler Outlet officerer folk med at undgå DWI’er, når de er fuld, før de kommer ind i deres biler om natten, der kommer fra klubber og barer. Mennesker advares og tilbydes en sikker tur hjem enten gennem gratis taxikuponer eller kontakt med en ven eller en slægtning, for at stoppe forringede personer, før de kommer bag et motors bilhjul, der truer sig selv og andre.