Politiet opfordrer folk til at deltage i Old Port-festivalen for at være opmærksom på omgivelserne

Politiet opfordrer folk til at deltage i Old Port-festivalen for at være opmærksom på omgivelserne

PORTLAND, Maine (NEWS CENTRE) Hvis vejret rydder som forventet, vil op til 25.000 mennesker hælde ind i byen til søndagens gamle havnfestival.

Det kan skabe nogle unikke sikkerhedshensyn. Det er en af ​​signaturhændelserne for byen og ikke kun på grund af de tal, Moncler Jakke Dame det vil tiltrække den dag. Folk kommer til hele weekenden, og hvis de kan lide hvad de ser her, kommer de tilbage.

Med Boston Marathon-bombingerne friske i mange menneskers sind vil sikkerheden blive endnu større Billige Moncler DunJakke prioritet i år. Portland-politiet har en meget specifik sikkerhedsplan på plads til dette års begivenhed, men de kan slet ikke være overalt gange.

‘Uanset om det er Boston Marathon-situationen eller Old Port Festival, er det værste tilfælde omkring sikkerhed et open air-sted. Folk kan komme ind fra enhver sted til enhver tid. Der er ingen porte, ingen billetter ‘, sagde Portland Police Chief Michael Sauschuck.

På grund af det opfordrer de alle til at være særligt opmærksomme på deres omgivelser. Hvis du ser noget mistænkeligt eller ude af sted, siger du noget. 10.000 Old Portland Festival-programmer er trykt op. På bagsiden indeholder de ‘Se noget, der siger’ noget ‘besked, sammen med Portland Police Department s telefonnummer. Kystvagt installerer nyt tågsignal i 17 fyrtårne ​​over MaineMan truer, skyder på taxachaufførLive brand forbud løftet på Spurwink gun klub.