Politiet søger efter tredje mistanke

Politiet søger efter tredje mistanke

Advarsel: Denne historie indeholder elementer, som nogle seere kan finde forstyrrende

WESTPORT, Conn. (WTNH) To mænd er blevet arresteret efter at embedsmænd har sagt, at en kamp fandt sted midt på en Moncler Jakke Dame Westport vej.

Politiet siger tirsdag morgen, 41-årige Fernando Morales fra Derby og 34-årige Rafael Valle of Bridgeport var involveret i en kamp på Post Road East efter en bilulykke. Begge blev arresteret, efter at officererne brød kampen.

Original historie: 2 arresteret i Westport efter kamp i midten af ​​vejen

Tjenestemænd søger efter en tredje mistanke om, hvem de siger, stoppede deres køretøj Moncler Outlet og fortsatte med at sparke en af ​​de involverede mænd, mens de var på jorden. Den mistænkte derefter flygtede scenen.

Politiet siger, at operatøren havde en mørk t-shirt med hvidt bogstaver på bagsiden. Det mistænkte køretøj er beskrevet som en rødbrun eller rustfarvet Ford Explorer med en mulig Maryland-registrering.