Politiet undersøger søndag morgen stikkende sag

Politiet undersøger søndag morgen stikkende sag

LUBBOCK, TX (KCBD) En kamp mellem flere kvinder på en East Lubbock bar søndag formiddag sender en af ​​dem til hospitalet med flere stabsår. Da officerer ankom fandt de Latoya Gibson (ca. 25 år) udenfor baren med nedskæringer til hendes hoved, ansigt og nakke. De siger, at hun havde mistet en masse blod .EMS tog Gibson til University Medical Center med alvorlige skader. De to kvindelige mistænkte flygtede fra scenen og har ikke været placeret. Hvis du har nogen oplysninger, opfordres du til at ringe til Crime Line på 741 1000. Som lyse, skinnende brandbiler og hårdtarbejdende brandfolk går ind og ud af Station 9 på 34. og vestlige i Amarillo , deres hjem fortsætter med at alder omkring 60 år, for at være eksakte. Eksperter forudser positivt år for boligejendomme i AmarilloExperts forudsiger positivt år for boliger i AmarilloOpdateret: Mandag den 12. marts 2018 19:02 EDT2018 03 12 23:02: 37 GMTSource KFDASource KFDAOne lokalmægler forudsiger et positivt år for boligbyggeri Billige Moncler DunJakke som downtown Amarillo fortsætter med at opleve vækst og renovering. En lokal mægler forudsiger et positivt år for boligejendomme som downtown Amarillo fortsætter med at opleve vækst og renovering. Tidskifte tager en vejafgift på Amarillo residentsTime change tager en vejafgift på Amarillo residentsUpdated: Billige Moncler Jakke Herre Mandag den 12. marts 2018 6:55 PM EDT2018 03 12 22:55:49 GMTkfdaThe National Safety Council anmoder arbejdsgivere om at holde øje med trætte medarbejdere i kølvandet på den seneste tidsforandring. Det nationale sikkerhedsråd beder arbejdsgivere om at holde øje med trætte medarbejdere i kølvandet på den seneste tidsændring .Tea2Go-filer til kapitel 7 bankruptcyTea2Go-filer til kapitel 7 konkursopdateret: Mandag den 12. marts 2018 18:43 EDT2018 03 12 22:43:51 GMTThe Amarillo-ejer af drikkekæden Tea2Go har indgivet tilladelse til at afvikle kæden i den føderale konkursdomstol. Amarillo-ejeren af ​​drikkekæden Tea2Go har indgivet tilladelse at afvikle kæden i den føderale konkursdomstol.Mayor Nelson for at tale på kvindersforbund StemmemøderMayor Nelson for at tale på Kvinderforbundet Voters meetingUpdated: Monday, March 12 2018 3:32 PM EDT2018 03 12 19:32:44 GMT