Politiet vil ikke tage rapport

Politiet vil ikke tage rapport

Kontakt os For to uger siden var Quiana Nixons 9-årige mærkeligt tavs ved hjemkomsten fra Chester A. Moore Elementary School i St. Lucie County. Hun spurgte ham, hvad der var galt.

‘Min lærer slappede mig,’ sagde han.

Quiana Moncler DunJakke troede ikke på ham, men da viste han hende, hvad der syntes at være et håndtryk på hans ansigt synlig i svag lilla selv timer efter det påståede angreb. Ifølge barnet og en af ​​hans kollegaer slog fjerde klasse læreren barnet fordi han grinede.

Håndtrykket er svært at få frem i billedet til venstre. (New Times bloggens software gør det svært at sende billedet i høj opløsning.) Moncler Jakke Dame I den høje reskopi, der mailes til mig, er der en stor, svag lilla welt på venstre side af drengens ansigt, begyndende lige nær hårlinjen og strækker sig næsten helt til kæben.

Jeg hørte om Quiana Nixon fra Melissa Barton, moderen, elevernes advokat og aktivist, hun tiger, der hjalp jordmor den nye floridianske lov udrydder lærerens embedsperiode. Denne hændelse illustrerer en af ​​grundene til, at Barton var motiveret til at gøre det.

Da Nixon konfronterede sin skoles administration, hævder hun, at hun blev fortalt, at læreren allerede havde ejet op til hendes handlinger og undskyldte. ‘De sagde:’ Ja, vi ved det, ’siger Nixon.’ Hun kom og fortalte dem selv, siger: ‘Jeg har lige gjort noget ud af karakter.’ ‘

Alligevel, når Nixon forsøgte at indgive en politirapport, siger hun, at hun blev afvist. Ifølge Nixon meddelte en officer med St. Lucie Police Department hende, at det er lovligt, at en lærer slår sine elever.

Nixon siger, at hun talte med en skoleforvalter, som Nixon forespurgte om at få råd til sin søn. Skolestyrelsens tjenestemand fortalte Nixon at hun skulle betale for lommen.

Hvis du kan lide denne historie, overvej at tilmelde dig vores nyhedsbreve.

VIS MIG HVORDAN

Siden hændelsen har Nixon ’s søn efter sigende udviklet en frygt for skole og har haft mareridt om skole, hvoraf den ene fik ham til at vådte sengen for første gang i år.

Skolestyrelsen har endnu ikke svaret på min e-mail-søger kommentar, og heller ikke St. Lucie PD. Jeg vil opdatere, hvis de siger noget interessant. Uanset hvad de siger, vil det være svært at analysere denne klap glad elementærlærer næsten helt sikkert har en embedsperiode, og det er næsten umuligt at fortælle, om skolestyrelsens forsøg på at forsvare hende er motiveret af respekt for hendes evner eller ude af frygt for spildte penge. Med fast ansættelse er selv fyrede lærere betalt en løn i evighed, det er uansvarligt at lade en gå over en smule vold.