louis vuitton ausverkauf Tre af vores Tory-parlamentsmedlemmer underskriver brev til Theresa May over Brexit-krav

louis vuitton poster Tre af vores Tory-parlamentsmedlemmer underskriver brev til Theresa May over Brexit-krav

Brevet blev sendt af European Research Group (ERG), der består af Tory Eurosceptics, herunder tidligere kabinetministre Priti Patel og Iain Duncan Smith.

‘Det Forenede Kongerige skal være fri til at starte sine egne handelsforhandlinger med det samme,’ tilføjer brevet.

‘Det Forenede Kongerige bør forhandle som en ligeværdig partner. Ministrene må muligvis ikke acceptere eller være i stand til at acceptere EUs timing og mandater som fast, og bør være i stand til at angive alternative vilkår, herunder for eksempel at bygge en aftale baseret på vores verden Handelsorganisationens medlemskab i stedet.

‘Enhver’ gennemførelsesperiode ‘bør baseres på WTO-principper. Enhver gennemførelsesperiode må ikke hindre Storbritannien i at forhandle eller underskrive andre handelsaftaler.’

Fru May mødes nederlandsk premierminister Mark Rutte til Moncler Sale foredrag i Downing Street og forventes at opdatere ham på Brexit-fremskridt.

Arbejdet sagde brevet udsatte de ‘dybe divisioner’ i det konservative parti.

Paul Blomfield, skygge Brexit-minister, sagde: ‘Det er tydeligere end nogensinde, at Theresa May ikke kan levere Brexit-aftalen, som Storbritannien har brug for.

‘Hun er for svag til at møde fanatikerne i sit eget parti og at levere en endelig aftale, der beskytter job og økonomi.’

Tidligere Liberal-demokratiske leder Tim Farron, en tilhænger af Best for Britain mod Brexit, sagde: ‘Det ser ud til, at premierministeren har en arm bundet bag ryggen af ​​Tory-militanterne, som nu nøgent fungerer som en fest i en fest.

‘Ikke tilfreds med kapringen af ​​folkeafstemningen for deres egne ekstreme mål, nu kan May’s militants, nu kaldet Maymentum, kapre det konservative parti en nation, pro business, sund fornuft Tories skal kæmpe tilbage for vores lands gode.

‘Og PM skal lytte til folket, ikke til den yderste højre fraktion, der lancerer dette skamløse kupp.’

SNP udenrigsminister talsmand Stephen Gethins sagde: ‘Processen for at forlade EU er blevet kapret af hårde højre Tories, hvis dagsorden for Brexit for enhver pris Moncler Jakke Dame vil være ødelæggende for os alle med hensyn til job, økonomi og muligheder for unge i fremtiden .

‘Det fremgår klart af denne liste over krav, at Tories ikke ønsker enten en overgangsaftale eller et fremtidigt forhold til EU. Det er på tide for premierministeren at lægge land før fest og sige nej til sine hårde højre Brexiteers. ‘