louis vuitton boots Tre valg fra kvalificeret felt

louis vuitton pumps Tre valg fra kvalificeret felt

Boulder Valley School District har ikke altid tiltrukket mange anfægtede løb for bestyrelsesposter, men alle tre åbne pladser er anfægtet i år en fantastisk mulighed for vælgerne til at forme skoleledelsen fra næste uge, når afstemninger forventes at begynde at ankomme i postkasser distriktet bred .

Nogle af de mest kontroversielle nyheder i løbet af de seneste måneder har Billige Moncler Jakke Herre været om vores skoler, fra kontroversen over de roterende hovedansættelser på Columbine Elementary School til lærerforeningens afvisning af en kontrakt.

Og mens den sure økonomi og det forfærdelige statsbudget vil få fremtidige op- og nedture går dagens Billige Moncler Jakke Herre skolebørn igennem systemet, men en gang: Vi opfordrer vælgerne til at evaluere hver af vores værdige kandidater.

Når det er sagt, efter en grundig gennemgang, her er kameraets pluk til BVSD-bordet:

District B: Kameraet støtter distriktets eneste etablerede kandidat, Lesley Smith, Boulder. En videnskabsmand og pædagog indledte Smith $ 298 millioner obligationsprojekt for at forbedre regionens 54 skolebygninger og hjælper med at omdanne ernæringen til rådighed i området skoler, noget vi håber vil spredes landsdækkende. Smith har to børn i BVSD skoler, og er flydende i portugisisk og spansk.

Smith står over for John Kettling, en longtime lab rådgiver i Boulder’s skoler.

District E: Vi tilslutter Jim Pollicita fra Louisville, som er medlem af District Accountability Council, og har meget viden om CSAP’er og et årtiers erfaring med videregående uddannelse, hvilket giver ham et godt perspektiv på hvordan man forbereder dagens elever. Han ønsker at kæmpe hårdt, så vores lærere føler sig respekteret af distriktet i kontraktforhandlinger. Han har to børn i distriktet.

Pollicita står over for Tom Miers, seniorleder hos Ball Aerospace og far til tre.

District F: Kameraets godkendelse går til Jennie Belval, fra Broomfield. Belval har 16 års erfaring med skolerne i udvalg og forældreforeningsorganisationer og fungerer som formand for borgernes Obligationsovervågningsudvalg. Som Aspen Creek Talented and Gifted Advisor har Belval en stor interesse for forældrenes engagement og sikrer, at alle børn får passende opmærksomhed, når de tager fat på præstationskløftene distriktet bredt.