louis vuitton deutschland shop Tro 271 Låner en hjælpende hånd

louis vuitton schrankkoffer Tro 271 Låner en hjælpende hånd

Deres budskab er simpelt, ‘ingen kæmper alene’ og i aften tros 271 fundamentet kommer til hjælp af endnu en lokal brandmand i nød.

Når det kommer til Anthony Pagliarobetter kendt som Pags, belyser hans ubrydelige ånd rummet, men efter et andet slagsmål med kræft, kom firebrødrene op på pladen. ‘Det har været svært, det har været et hårdt par år for os.’ For mange år siden, da hans kamp først startede, var ture til hospitalerne lokale, siden da Billige Moncler Sale de vendte sig til bedre behandlinger i New York City, hvorved oplevelsen blev fortæret. ‘De rejser tollerne, hotellerne, maden, det meget. Det er svært.’ han siger de fleste uger, de forlader til byen om søndagen for at lave mandagens aftaler, når de kommer tilbage, sover børnene. ‘Det tager meget ud af dig om det økonomisk og følelsesmæssigt er en kamp til tider. Det er meget meget vanskeligt. ‘denne feriesæson mener 271 overrasket Pags og hans familie med et taknemmeligt måltid, der løfter deres ånder i denne vanskelige tid. ‘Det var da jeg var først, da jeg først blev syg, så denne tid på året er svært.’

Brian Healey fra tro 271 siger, at Pags var den første brandmand, de kunne hjælpe. ‘Hans kamp resonerer kun i vores hjerter, og det er svært at se ham gå igennem noget som dette uden brandvæsenets broderskab og tro 271.’

Han siger svaret Moncler Sale fra samfundet og lokale agenturer har været overvældende. ‘Listen fortsætter og fortsætter, vi har været meget heldige. Brandvæsenene har virkelig styrket sig og gjort så mange bidrag til os, så vi kan hjælpe vores lokale helte som Anthony.’ Pags siger uden hjælp fra sine venner, at de kæmper meget mere. ‘Jeg siger venner og det ikke. Det familie.’ En kamp siger han ikke ville have været i stand til at kæmpe uden hjælpesystemet 271 har givet. ‘Det der har bragt os meget tættere sammen og virkelig har hjulpet mig med at bekæmpe det hele og førte os igennem så langt, hvor vi er.’