louis vuitton malletier Treasure Island Music Festival 2012

louis vuitton taschen amazon Treasure Island Music Festival 2012

(San Francisco) Et band af pirater på stilter forsøgte at overtage Treasure Island i går, men blev sprængt i stedet ved at pusle tromme n basepauser fra en mur af subwoofere.

Dette skete selvfølgelig på Treasure Island Music Festival, der fandt sted på den nedlagte flådebase midt i San Francisco Bay. To etaper, et pariserhjul, det tavse diskotek, gourmetmadvogne, kølige varer og de ultimative folk, der ser oplevelsen, ventede dem kloge nok til at deltage i dag en af ​​de to dagers musikfest.

Kupet var lige begyndt at spille, da jeg gik gennem porten. Da dette var den ‘elektroniske’ dag, hvor vi hørte en stor, funky rock heavy hip hop gruppe fra Oakland var det en velkommen overraskelse. Jeg er ikke en stor fan af DJ-musik. Jeg var der for at se Public Enemy, så dette var et godt tegn. Jeg var overrasket over, at jeg ikke havde hørt om Coup før, men de var på toppen af ​​deres spil til dette show. Style, swagger og porkchop side burns løftet fra 70’erne. Den kickass riffs og tromme solos mindede mig om Rage Against the Machine, men Coup havde til tider mere sjæl.

Public Enemy, bandet, der blev dannet før mange af dagens andre kunstnere, var endda født, havde mest energi på scenen. Chuck D, Flava Flav, professor Griff og DJ Lord fucked dræbte det. Hver sang bragte den ild, jeg havde som en teenager, da jeg var Billige Moncler Sale i politiske aktionsgrupper i skolen og lyttede til offentlig svindel i mit værelse. Jeg kunne næsten ikke vente med at registrere mig for at stemme fordi jeg havde det hele fundet ud. Da jeg gjorde, stemte jeg så hårdt, at det føltes som Billige Moncler Jakke Herre det skulle har talt to gange. Da jeg så Chuck D tale i Sonoma State sagde han, ‘Stemme er lige så vigtigt som at tørre din røv. Du kan ikke klage over lugten, hvis du ikke stemmer. ‘Jeg kan stadig ikke finde en bedre måde at sætte denne stemning på.

Selv Flavs middelmådige bas spiller og knap passable tromme kunne ikke ødelægge denne koncert. De fik 50 minutter til at føle sig som 15 og afsluttede med Fight the Power naturligvis. I midten bøjede DJ Lord sine fingre på en mashup af Nirvana’s Smells Like Teen Spirit, komplet med bagved ridsende og fænomenal timing, så sangen åndede på lige de rigtige øjeblikke, før du dykede tilbage til hans rytmiske fuckery af vinylen .

Nostalgiamobilen var allerede revving sin motor, da jeg så en Kid N Play haircut (ja, jeg ved, at det var to mennesker. Men det er akavet at sige en ‘Kid fra Kid N Play’ haircut, og du ved hvad jeg mente alligevel) . Fra da af var det fuld blast 90s, indtil næste band bragte os alle tilbage til nu. Men at rejse gennem tiden for det var 50 minutter værd at optage prisen alene.

Offentlig Enemy kan lide at ramble, og Flav gjorde nogle til sidst om fred og enhed. Men hans vigtigste budskab drejede sig om det ur, han har båret om halsen i 26 år. Han vil fjerne byrden af ​​tid fra hans skuldre, og vil kun gøre det, når Public Enemy er fastholdt i Rock and Roll Hall of Fame. Han opfordrede mængden af ​​erfarne (læs: over 30 år gamle) fans og dem, der bare opdager bandet for at stemme for Public Enemy i Hall of Fame. Du behøver ikke engang at registrere dig hos regeringen.

Resten af ​​handlingerne kunne ikke sammenlignes med Public Enemy’s præstationer, selv om Tycho var meget interessant; den slags band jeg hørte med store hovedtelefoner på og tildelte former til skyer. Forudindstillingene var bare forfærdelige. Jeg er ikke bekymret for deres musikstil og tror det eller ej, jeg har set et lys show før De to fyre, der spillede en klyngefugle af elektroniske gizmoer og et trommesæt, wow mig ikke en smule. Det var som at lytte til et album virkelig rigtig rigtig dejligt højt. Og jeg var ikke på SBTRKT eller Girl Talk fordi det var bliver sent og kold, og jeg var nødt til at arbejde om morgenen. Og forresten, tag mig ud af min græsplæne.

Det er den bedste måde at danse på Divine Fits, en ny gruppe dannet af Britt Daniel (Spoon), Dan Boeckner (Wolf Parade) og Sam Brown (New Bomb Turks). Deres lyd minder om til tider med Weezer, Pavement og adskillige andre 90’ers hæfteklammer kombineret med Sponges hoppende bass linjer og stemmestyrke opdelt mellem Daniel og Boeckner. Der lyder nogle fine synther ind i et moderne touch, men for det meste er de bare et stramt, solid band med rigtig gode sange. De satte på et godt show, og solnedgangen bag dem lavet til en malerisk scene så smuk, det syntes som en fremvisning. Men det var ikke, og hver mobiltelefon i mængden forsøgte sit bedste for at fange herlighed.

Los Campesinos inspirerer skøre festivaldans. Flailing arme og stomping fødder var en almindelig syn under dette frantic band sæt. Syv medlemmer alle sparker røv på samme tid med en sanger, der lejlighedsvis skriger med en britisk accent, giver den ultimative festivalbandoplevelse. De lige op med Broken Social Scene.

Deres synth bass lyde adskilt godt fra de fire strenge Fender, og trommeslageren holdt alt rullende gennem de episke dansemusik. Bandmedlemmerne var så glade, smilede og forbinder hinanden på en måde, som jeg aldrig har set i et band. De var yderst taknemmelige for mængden af ​​alt, der skete med dem som et band. Og under Midnight City lige før sax-solo tænkte jeg på, hvordan de skulle trække det væk. Og BOOM! En sexet saxmand ud af ingenting, løber på scenen og blæser sit hjerte ud. Han kom tilbage til den sidste festlige sang, hvor bandet sprøjtede champagne (som så i mine billeder som det kunne have været Dom Perignon) på mængden.