louis vuitton messenger Tre kvinder stakkede i Decatur tankstation kamp

louis vuitton graffiti Tre kvinder stakkede i Decatur tankstation kamp

Politiet siger klokken 3:40 den eftermiddag, de modtog et opkald, der rapporterede en kamp / stabbing på Victory Fuels-tankstationen på W. Billige Moncler Jakke Herre Moulton Street og Moncler Jakke Dame 12th Avenue NW. Da officerer ankom på scenen, fandt de tegn på en kamp og blev underrettet om et stabboffer, der ligger ved Old Moulton Road nær W. Moulton Street.

Da officerer ankom til den anden placering, fandt de fire personer at kæmpe. En kvinde, 23 år gammel Aleah Garth, var blevet stukket flere gange. Hun blev transporteret til Huntsville Hospital og forventes at overleve hendes skader.

Politiet siger, at en kort tid senere21 årige Promise Sykes og 22 årige Precious Garth ankom til Decatur Morgan Hospital med stabsår. De behandles i øjeblikket og bør udgives inden for kort tid.

Under undersøgelsen blev det afsløret, at en kamp brød ud på parkeringspladsen på tankstationen mellem to kvinder. Kampen eskalerede til det punkt, at flere andre gik i kampen. På et tidspunkt blev ofrene skadet af kniven.