louis vuitton never full trods muligheden for at blive fyret

louis vuitton shopper trods muligheden for at blive fyret

Antonio Conte er ikke bange for at blive fyret som Chelsea spiller for deres mest realistiske chance for sølvtøj, når de står over for Newcastle United i FA Cup på søndag.

Chelsea blev for nylig slået ud af Carabao Cup semifinalen efter et 2-1 nederlag til Arsenal på Emirates Stadium, efter at førstebenet ved Stamford Bridge sluttede 0 0. Blues er også usandsynligt at gentage som Premier League-mestere, der sidder 15 point bag lederne Manchester City på tredjepladsen.

Chelsea har et ry for hurtigt at afskedige chefer, når de ikke har haft succes med at have haft 14 ledere (herunder midlertidige) i 13 år siden Roman Abramovichs overtagelse i 2004. Conte havde tidligere sagt, at han mener, at han gør et ‘fanstastisk job’ sæson men indrømmer at han stadig har svært ved at arbejde igennem.

Relaterede Conte glad i Chelsea trods overførselsproblemer Morata, Courtois Willian at savne Chelsea Cup-sammenstød Moncler Jakke Dame med Newcastle Chelsea mål Vidal for Bayern til trods for Goretzka-aftalen Dzeko Chelsea flytter forsinket af Roma-jagten for en erstatning

‘Jeg kan fortælle, at jeg fortsætter med at arbejde meget hårdt for denne klub, for spillerne, for vores fans,’ sagde Conte til journalister på Cobham Training Ground. ‘Jeg kan fortælle dette, jeg kan fortælle dette. Men jeg så lidt historien om denne klub.

‘Tidligere var det det samme for de andre træner, og Billige Moncler Jakke Herre jeg ser ikke forskel på dem og mig og de andre træner, der klarede denne situation. Min opgave er at fortsætte med at arbejde meget hårdt for denne klub og har stor respekt først og fremmest for mit job og for mine spillere, for vores fans.

‘Under dette aspekt er jeg meget afslappet og fokuseret på at forsøge at gøre vores bedste. Hvis jeg husker starten af ​​sæsonen, sagde jeg måske, at det vil være den sværeste sæson for mig. Jeg tror, ​​at jeg har en stor evne til at se meget lang [ind i fremtiden], og jeg synes, det er en stor kapacitet, jeg har.

‘Men vi skal være fokuserede og sætte alt, hver dag, og vi skal fortsætte med at gøre dette og ved, at vi skal stå over for store vanskeligheder. Hvis du ved det, er du mere klar til at møde denne type situation.

‘Min eneste bekymring er at arbejde, kun for at arbejde meget hårdt, men hvis du ser på statistikken, kan du se det om 14 år [der var] 10 ledere afskediget på denne klub.

‘Samtidig, når du er sikker på dit arbejde, og at du gør alt for at forbedre denne klub og for at arbejde på denne måde med spillerne, er jeg i dette aspekt meget afslappet, rolig og meget afslappet, og jeg har ikke det her type bekymring.

‘Det er rigtigt at drømme [for succes], og så er der virkeligheden, og du er nødt til at kæmpe for virkeligheden for at forsøge at overvinde virkeligheden som sidste sæson og gøre noget særligt, men det er sikkert ikke simpelt, ikke let.

‘Jeg tror, ​​at der er forskellige tidspunkter for hvert hold at forstå, om du kan gå for at kæmpe for alt eller gå på arbejde meget hårdt. At drømme, men samtidig være klar til at kæmpe for et sted i Champions League eller kæmpe for at prøve at nå en semifinale eller en finale. ‘

Chelsea har kæmpet for form i januar, hvor holdet ser træt ud på grund af de ni spil i 28 dage, som klubben står overfor i alle konkurrencer.

Conte s side registreret fire træk, et nederlag og to sejre, hvoraf en kom mod Championship side Norwich i Stamford Bridge på straffe. Lederen indrømmede at kæmpe på grund af manglende søvn efter nederlaget til Arsenal og talte om, hvad han står op til når han er bekymret om natten.

‘Det er ikke helt sikkert, det er ikke enkelt, men folk, der kender mig meget godt, ved, at jeg lever dette arbejde med stor lidenskab, med stor kærlighed, og derfor lader jeg mig til at sove,’ sagde Conte.

‘Specielt når du står over for vanskelige situationer, og du vil forsøge at gøre det bedste for holdet, spillerne, fansen klubben. Og at spille hver tredje dag, for os er det ikke enkelt, og vi skal håbe har alle spillere til rådighed

‘Ellers skal vi forsøge at finde frem til noget før spillet eller under spillet. Når jeg ikke sover, fortsætter jeg med at arbejde med computeren også fordi jeg ikke vil skabe problemer med min kone, også fordi hvis jeg ikke’ Jeg sover, jeg går i et andet rum, stuen.

Artiklen fortsætter nedenfor

‘For mig er det meget vigtigt at forstå meget hurtigt, hvilket er grunden til, at vi tabte. Jeg tror, ​​at denne periode er meget travl, og det er normalt at have denne periode, især hvis du går videre i hver konkurrence.

‘Glem ikke, at vi kun savnede et spil i Carabao Cup og nåede semifinalen, og hvis du sammenligner med sidste sæson, var vi ude efter kun det andet kamp mod West Ham. Nu har vi det andet spil i FA Cup og ligaen derefter Champions League. Det er sikkert en travl periode for os. ‘