louis vuitton ohrringe Tretten ønskede nu efter fire flere anholdelser i Kinstons hundeslagsmål

louis vuitton batignolles horizontal Tretten ønskede nu efter fire flere anholdelser i Kinstons hundeslagsmål

Gregory Mundine of Dover ønskede for forbrydelse hund kæmperSebastian Woods of Goldsboro ønskede for forbrydelse hund kæmperThomas Whitehorn Jr. af Goldsboro ønskede for forbrydelse hund kæmperKevin Winn Jr. af Mt. Oliven ønskede for forbrydelse hund kæmperMichael uger af Goldsboro ønskede for forbrydelse hund Billige Moncler Jakke Herre kæmperFaronta Thompson af Goldsboro ønskede for forbrydelse hund kæmperDeja Bryant of Raleigh ønskede for forbrydelse hund kæmperRyan Gross af Goldsboroweded for forbrydelse hund kæmperAnthony Hall of Pink Hill ønskede for forbrydelse hund kæmperBrandon Kelly af Dover ønskede for forbrydelse hund kæmperAngela King of Goldsboro ønskede for forbrydelse hund kæmperBriana Flanagan af Mt. På ejendommen fandt de to sårede hunde og en træhundkamp.

De to hunde blev taget til et dyrehospital, hvilket krævede 48 hæfteklammer til ansigt og hals. Politiet siger, at det ser ud til, at begge hunde vil komme sig.

Tre Moncler Jakke Dame andre hunde på ejendommen blev også beslaglagt for sikker opbevaring.

Bond for den 40 år gamle Tyler blev sat til $ 15.000 sikret.

Enhver med oplysninger om hundekampoperationen skal ringe til Kinston Police Dept på 252 939 3160, TIPS LINE på 252 939 4020 eller Lenoir County Crime Stoppers på 252 523 4444.