louis vuitton online store Tre opladet i stor kamp efter kamp

louis vuitton geldbörse günstig Tre opladet i stor kamp efter kamp

SNOW HILL Tre Greene County mænd er blevet arresteret og opkrævet i forbindelse med en stor forstyrrelse, der fandt sted 31. januar i parkeringspladsen af ​​McDonald store crowd på omkring 200 havde samlet uden for restauranten på 1033 Kingold Blvd. efter et hjem basketball spil mellem Greene Central og North Lenoir High School. der involverede mange i den urolige crowd, som spildte over på parkeringspladsen i den nærliggende handy mart supermarked.

Officerer fandt Isaiah Battle, 17, af Walstonburg blødende voldsomt fra hans ansigt, ifølge politiets rapporter. EMS blev kaldt, og han blev transporteret med ikke-livstruende skader til Vidant Medical Center i Greenville, hvor han blev behandlet og frigivet, sagde Rea.

McDonald lukkede restauranten og bad retshåndhævelse for at rydde parkeringspladsen, tilføjede han.

Mens han forsøgte at bryde kampen, implementerede Schertzinger sin taser på Dameon Kevin Daughtry, 19, af 263 Foxcraft Road, Snow Hill og arresterede ham. Han blev anklaget for at modstå en officer og placeret under en $ 500-obligation. Billige Moncler Sale Han har en 7. april domstolsdato.

Snow Hill Police arresterede også Juan Miquel Pesante, 29, på 163 Jones St., Snow Hill og anklagede ham for uordenlig adfærd og modstå en officer. Han blev placeret under en $ 2.000 obligation. Hans retsdato er 7. april.

Schertzinger anklagede også Pesante for at modstå og angribe en officer under hans anholdelse og placerede ham under en $ 1.000-obligation.

Også anholdt var Jimmy Latray Battle, 25, af 304 Holloman Road, Walstonburg. Han blev anklaget for uordenlig adfærd ved at forsøge at engagere sig i voldelig adfærd.

Det menes at hændelsen stammer Moncler Jakke Dame fra et tidligere møde i spillet, sagde Rea.

I forbindelse med hændelsen indgav Isaiah Battle også angrebsgebyrer 1. februar mod fire personer: Devonte Aytch, 18, Hookerton og Marquan D. Freeman, 20, Aquavious Tyquan Freeman, 19 og Keetavia Smith, 18, hele Grifton.