louis vuitton outlet online deutschland Tre titler til Galway fighters

portemonnaie louis vuitton Tre titler til Galway fighters

Galway Black Dragon Club løftede tre nationale titler på en high octaine ‘Fist Of Fury’ kickboxing og K 1 event på lørdag aften.

Sean Creaven, Charlie Ward og Paul Huish blev Galways nyeste titelindehavere på Black Box Theatre, mens den tidligere Galway Black Dragon-kæmper Amy Wilson, som nu kæmper ud af Donegal Club, vandt en enstemmig point sejr for at gøre krav på IKF Ladies All Ireland light welterweight krone.

Der Moncler Jakke Dame var dog også skuffelse for Galway Bryan Merrigan, som tog hovedstaden til Frankrig Michael Gerard. Franskmannen greb Merrigan med en ond højre krog i kæben i runde en og dommeren kalder kampen af ​​med Gerard, der hævder TKOs hædersbevisninger. Som følge heraf anbefaler IKF Ireland, at Merrigan skal afholde en 45 dages suspension på medicinske grunde.

Shane Creaven overtog Keith Shelly fra Global Kickboxing Gym i Dublin med Creaven løfter den ledige IKF All Ireland light heavyweight titel ved dommere beslutning efter en hårdt slået kamp over fem runder.

Paul ‘Hurricane’ Huish var alle forretninger, da han gik til ringen for at overtage den nuværende IKF All Ireland Welterweight Champion Evan Walker, der kæmper ud af Jimmy Courtney gym i Dublin.

Huish producerede en mesterklasse af tekstboks kickboxing, landing kick after kick samt flere high spark til hovedet for at kræve titlen på dommere beslutning.

Charlie ‘The Iceman’ Ward, i den endelige titel kamp om natten, tog Dublin Eric Nolan til den nyligt ledige IKF All Ireland super welterweight crown.

Dette ville altid være en cracker for en kamp, ​​da begge unge mænd har Moncler Sale været optaget på det internationale kredsløb. Det var alle handlinger indtil runde fire, da Ward landede en mægtig uppercut, der havde Nolan ud på hans fødder, men da Ward landede en højre krog, afseglede han handlen med en knockout sejr.

Andre resultater: David Rusinak, Tullamore, besejrede Jonathan Curran, Galway, ved dommernes beslutning; David Kapinga, Tullamore, besejrede Gerry King, Galway ved dommernes beslutning; Leona Trautt, Galway besejrede Orla O Cork, ved dommernes beslutning; James Ward, Galway, besejrede Connor Broderick, Thurles, af TKO i runde tre; Natalie Molloy, Galway besejrede Ciara Leavy, Tullamore ved dommernes beslutning; Stephen Murphy, Galway, kæmpede for uafgjort.