louis vuitton rabatt Triplett s mållifter Warrior girls over Colonels

louis vuitton schlüsselanhänger Triplett s mållifter Warrior girls over Colonels

WINCHESTER Med 7:15 tilbage på uret og Sherando låst i en 2 2 piger ‘fodbold med James Wood, tog krigeren fremad Megan Triplett et indkast og skød det mellem to forsvarere forbi oberstens målmand Claire Beccaccio fra 15 meter ud for at drive Sherando til en 3 2 sejr.

‘Jeg har lige vendt og sat den i retning af målet,’ sagde Triplett. ‘Dette var virkelig hårdt spil. Vi måtte kæmpe hårdt hele vejen igennem. Jeg troede til sidst vi arbejdede hårdere og det var forskellen.’

Gevinsten snaps en fire kampvindende strejf af oberstene (5 6 1) og opretter en kritisk kamp for Warriors (9 4 1) med Handley næste torsdag for såning i Conference 21 West turneringen. En sejr ville give Warriors nr. 2-frøet.

‘Begge hold har arbejdet rigtigt hårdt under dette spil,’ sagde Sherando træner Rob Kilmer. ‘Jeg var meget stolt af vores piger for at vinde. Du er nødt til at give begge forsvar meget kredit. Wood spilede godt, de var på Billige Moncler Sale en fire kampvindende strejke. Vi slog et rigtig godt hold.’

Triplett s mål sluttede en hård kamp mellem amtet rivaler, der havde meget få skud på mål. Begge hold kombineret til kun fem skud i første halvdel.

Krigerne havde ikke skud før de scorede midtvejs gennem halvdelen. Katie Price tog et skud fra 20 meter ud, der ricocheted off Beccaccio ’s hånd på Baltimore’ s fod, der tappede det fra en gård ud for at sætte Sherando op 1 0.

‘Vores træner har altid fortalt os at være der og se, hvad der sker,’ sagde Baltimore. ‘Jeg var der og jeg tappede i nettet.’

Woods eneste skud indtil det tidspunkt af Kaylah Gankiewicz havde ramt tværstangen. Obersternes næste skud var noget helt anderledes.

Med otte minutter tilbage i halvleget tog Katie Padgett et pass fra Gankiewicz, så revede løs på en breakaway. Padgett bjørn Warriors målmand Kara Hendren fra 10 yards ud for at binde score 1 1.

‘Kaylah spillede en fantastisk bold fremad,’ sagde Padgett. ‘Jeg fik det og kunne få det forbi deres målmand.’

Gankiewicz spildte lidt tid at få tingene startet i anden halvleg og hamrede en bold i Hendren kun to minutter for kun at se Sherando målmand gøre en strålende redning.

Hendren kunne ikke stoppe den næste udfordring for hendes mål fem minutter senere. Padgett manøvrerede forbi flere Warrior-forsvarere i straffesparksfeltet og derefter startede bolden forbi Hendren fra fem yards ud for at lægge Wood op 2 1.

‘Jeg var nødt til at slå en af ​​deres forsvarere, og jeg fik en heldig hoppe og færdiggjort det,’ sagde Padgett. ‘Dette spil var rigtig intens. Vi fik ikke det resultat, vi ønskede, men jeg var virkelig stolt af mit hold.’

To minutter senere gjorde Hannah Given næsten det to målmargin, men hendes skud blev stoppet på en blændende redning fra Hendren.

Warriors fik udligningen på et frispark. Lauren Heskett lykkedes i skud fra 40 yards ud med 28 minutter tilbage for at binde holdet 2 2.

Neary Casebolt havde samme mulighed for Wood kun to minutter senere, men hendes frispark fra 30 meter ude gik lige glip af. Obersterne fik en anden gylden mulighed med 10 minutter tilbage, da Gankiewicz sendte et hårdt skud på Warrior-målet fra tæt rækkevidde, men Hendren lavede sin tredje strålende spare på halvdelen og opsatte Triplets heroics bare tre minutter senere.

‘Jeg er virkelig ked af vores piger,’ sagde træcoach Jim Carden. ‘De spillede deres tarm ud. Jeg Moncler Jakke Dame tror ikke, der er meget mere, de kunne have gjort. mand løj om angriberen, stakkede sig selv Lokale studerende forventes at deltage i national walkout over skoleskydningerDeath meddelelser til marts 13Winchester School Board enstemmigt modsætter væbnede lærerePanel godkender politiet deling håndhævelse for Middletown, LFCCWinchester School Board diskuterer tidslinjer for åbning af Innovation Center, administrationskontorerLetters til redaktøren begynder at tage form ud af fortiden. mand løj om angriberen, stakkede sig selv (1)