louis vuitton rucksack Tre digtere skriver det ud Inkluderer interview og først

louis vuitton plagiat Tre digtere skriver det ud Inkluderer interview og først

Tre digtere snuble med tvivl og tro på kristendommen gennem forskellige poesiudtryk. Amerikas Cortney Lamar Charleston, som lige er færdig med sit første manuskript, kræver retfærdighed blandt racistisk vold og kønsdiskrimination. Canadas Mark Wagenaar undersøger forældelsen i tro og en hverdag, der søger epifanie. Englands Luke Kennard finder menneskeheden på en meget humpete vej til indløsning. Hver digter tager en risiko med deres skrivning i en arena, hvor de siger, at det ikke er helt koldt at være kristen.

I sit digt, ‘Feeling Fucked Up’, svarer et svar på Walter Scotts død, Cortney Lamar Charleston, ‘hver dag dræber min Gud bare lidt mere.’ Diktet giver overvejelser om hensynsløs vold af retshåndhævende myndigheder på ubevæbnede civile, men det tyder også på, at der er bekvemt forskellige guder, der presiderer over de privilegerede og de underprivilegerede. Charleston s digter spørger vigtige spørgsmål om racistisk vold og uretfærdighed, men spørger også, hvordan en kunstner som Charleston selv kan opretholde tro overhovedet i et samfund, hvor racisme, kønsdiskrimination og børnemishandling ofte bliver hylet af korrupte institutioner.

‘På dette tidspunkt i mit liv siger jeg, at min tro er på et ret solidt grundlag,’ siger Charleston, hvis poesi vises regelmæssigt i Rattle and Connotation. ‘Jeg er i hvert fald tilfreds med det på dette tidspunkt. , Jeg er ikke sikker på, at min ‘tro’ nødvendigvis minder om det, der kommer til at tænke mest straks for mange, når de hører eller læser som det var ordet. Jeg voksede op som en baptist i et helligdom fuld af sorte folk, og jeg vil altid være den samme ‘kirkedreng’, men da jeg blev ældre og stillede flere spørgsmål og søgte bedre svar, begyndte jeg at se på Gud mindre som en stiv konstruktion og mere som noget vi udvikler sig til: Dette har været åbenbaringen af ​​mit eget personlige forhold til Gud. Hvordan er det for protestantisme? ‘

Charleston tilføjer, at hans tro informerer sit arbejde og omvendt.

‘Jeg tror bestemt det er plads til Guds Billige Moncler Jakke Herre udtryk eller tro på poesi, ligesom der er plads til at diskutere racediskrimination, kønsdiskrimination, homofobi og andre utallige emner. Tro eller ikke-tro for den sags skyld er en del af vores større menneskelige erfaring, og vores prøvelser og triumfer med det fortjener at blive dokumenteret sammen med alt andet, vi lever gennem både smertefuldt og med glæde. ‘

Kunstner og forsker Crystal Bennes siger, at religion er så udbredt i dag i kunstnerisk udtryk som det er i vores historiebøger.

‘Jeg ville stille spørgsmålstegn ved ideen om, at den nuværende verden er’ stort set sekulær ‘, siger Bennes, en kunsthistoriker og poesredaktør af The Learned Pig. ‘For blot at tage et eksempel finder det seneste data (fra 2010) fra Pew Forum, at 84% af verdensbefolkningen har noget religiøst tilhørsforhold. Men hvis man antager, at vestlige stater i høj grad er sekulære, som et andet punkt, Det forekommer mig, at ideen om den sekulære altid skal forstås i forhold til religionerne. Det er måske et indlysende punkt, men når vi taler om for eksempel en moderne sekulær stat som Frankrig, der går forbi en lov for at forbyde iført alle iøjnefaldende religions symboler i offentlige skoler, er det klart, at de to forbliver dybt indbyrdes forbundne. Der er så meget mere, jeg kunne sige om dette, men Billige Moncler Jakke Herre for at komme tilbage til relevansen af ​​kunstneriske udtryk for troen i dagens verden, ville jeg sige ja, selvfølgelig har de et sted. For så vidt som kunstnere er tolke og kulturproducenter, der arbejder i en slags tilbagekoblingsløkke af absorption og indflydelse, så længe religionen fortsat spiller en vigtig rolle i nutidskultur, er det både overraskende og uundgåeligt, at kunstnere fortsat vil være tiltrukket af disse ideer. ‘Jeg bor nu i Texas. Jeg har boet her i fem år. Jeg har nu en bror i Louisiana, min mor og far er i Georgien nu. Og alligevel er vi alle oprindeligt Grimsby, Ontario-beboere. Så jeg bringer et ulige perspektiv til en region, som Flannery O Connor kaldte Kristus hjemsøgt. Det er en region, som jeg har fundet meget at være hjemsøgt af sin historie med hensyn til den slags racial vold, det ses. ‘

Wagenaar tilføjer, at hans erfaring med at undervise som doktorand ved University of North Texas har udfordret sin tro på uventede måder.

‘Jeg har søgt siden min 20-årige til et hjem,’ siger Wagenaar. ‘Jeg har mistet mit hjem. Jeg har set min åndelighed udfolder sig i pas og starter. Graden og fervensen har vokset og aftaget i form af min tro og i form af mit bøneliv, for eksempel. Jeg har kvæget med tvivl, og kunst, der kæmper med åndelig tvivl, er noget, jeg sætter pris på. Jeg tænker på Hopkins ‘Forfærdelige Sonnets’, for eksempel, eller den ‘Mørke Nat af Sjælen’, som Johannes talte om. Jeg følte at jeg ikke havde en mørk aften, men flere mørke nætter i New Jersey, Virginia, Iowa, Utah. Bare at kende den vold, som regionen har set, er en af ​​de ting, du kæmper med. ‘

Wagenaar siger, at han føler det er vigtigt at lytte til sine elever, hvoraf mange bringer digte, der viser raceforhold og kønsdiskrimination til klassen.

‘Jeg kommer til bordet som en, der bare er villig til at lytte. Nogen, der har forsøgt at udforske disse rum, og jeg synes, det er en risiko. Jeg forsøger måske at gøre mig sårbar over for elever, der skal dele deres arbejde og hvem der vil være sårbare. ‘

I Body Distances, som vandt Juniperprisen for poesi, udforsker Wagenaar ideen om det uforklarlige.

‘Hvad jeg har forsøgt at gøre i mange af digtene i samlingen er at bruge kroppen som metafor, men også som ground zero for epiphany undersøge fænomener, som vi ikke kan forklare, undersøge mirakel, undersøge usandsynlige odds. et opførelsesområde for de slags moralske sandheder, som en tæt undersøgelse kan producere. ‘

For Luke Kennard, en multi-prisvindende digter fra Det Forenede Kongerige, hvis femte samling af poesi, Cain, kommer i juni fra Penned i Margenerne, er det en ortodokse kristne handler om at erkende, at alle mennesker, uanset race, religiøs tro eller samfundsøkonomiske omstændigheder , søger i sidste ende mulighed for helligdommen og forløsning. Kennard siger, at han føler det sommetider uacceptabelt at være kristen blandt dagens diktere.

‘Jeg tror, ​​at en del af det, jeg kæmper med, faktisk har og forsøger at opretholde en tro’, siger Kennard, hvis samling indeholder digte om interdialog dialog og smertefulde personlige barndomsminder. ‘[Det er en ret uforsvarlig stilling, intellektuelt og moralsk. Der er meget, jeg er helt uenig i forhold til holdninger til seksualitet og køn. Der er meget, jeg aldrig vil acceptere, hvilket enten betyder, at jeg er en af ​​gederne eller at der måske er vigtigere ting. Den bedste prædiken Jeg har nogensinde hørt var omkring 30 sekunder lang og var på dommens søndag. Præsten stalkede ud af ikonostasen og spyttede: ‘I dagens læsning af evangeliet lærer vi, at i sidste ende det vi vil blive dømt for, er de gange, vi har vist medfølelse til andre. Intet andet. Det er en soberende tanke, er det ikke? ‘ og derefter stalkede tilbage igen. ‘

Den anden del af Cain indeholder en unik og bemærkelsesværdig kunstnerisk feat: Kennard har brugt alle 355 breve fra Genesis 4: 9 13 til at skabe 31 anagrammer. Kennard udforsker, hvordan Cain er markeret af Gud og sendt ud i et udødelighedsliv. Med opmuntring fra Crystal Bennes inkluderede Kennard også en scholia en Midrash omkring digterne med en tilstødende fortælling, som straks trækker den moderne læseren ind i Cains historie. Fortællingen er kynisk, hjertebrydende og hilarisk, hvilket tyder på, at vi alle har en indsats i Kains søgen efter tilgivelse. Mens kristendommen påvirker sit arbejde tungt, begrænser Kennard sig aldrig til en enkeltbetegnelse eller religion i sin forskning.

‘Der er sådan en tradition for anagrammer inden for hebraisk. I den oprindelige hebraiske bibel er der vers, der er anagrammer af andre vers. Det var enormt betydningsfuldt og det var en poetisk form for jøderne. Og for forskellige arabiske kulturer var det anagram en poetisk form i sig selv. Det følte mig som det, der gav mig en licens til at køre med den. Samtidig følte jeg at jeg gjorde noget meget mere abstrakt og meget mere som om jeg var i gang med noget, som du ikke engang skulle Læs. Du kan flippe igennem det og gå, ‘Det er interessant. Se hvad han har gjort med de samme 355 bogstaver igen og igen. Jeg skal faktisk ikke fucking læse det. Godt gjort, Luke. ”

Det er et eksempel, ifølge Bennes, hvor kunsthistorie og tro kontinuerligt skærer hinanden.

‘Du har på den ene side udfordringen med formularen, anagrammer er teknisk vanskelige, de kræver en betydelig mængde arbejde og omarbejdning. Måske endnu mere så med Cain, i betragtning af de ekstra lag af transmutation i både form og sprog fra, for eksempel bibelske vers til tv-scripts og fra arkaiske ‘thous’ og ’shalts’ til de lige så mærkelige, men bestemt mindre arkaiske resultater af at genbruge alle disse ‘thous’. Men på den anden side er en af ​​de geniale ting om denne særlige form er, at det giver læseren mulighed for straks at forstå, hvad arbejdet var og hvordan det blev gjort. For at bruge en dårlig matematisk analogi, er det poesi, der løser ligningen og viser dig beviset på samme tid I ​​oldtidens litteratur, hvor scholia har været meget vigtig, i værker af Homer, Virgil, Horace, Pindar og mange andre. [Det er] en passende konceptuel ramme for [Kennard’s Cain] marginale noter, især i betragtning af projektets bibelske oprindelse. ‘

Reflekterende over Bennes kommentarer om troen på at have et konstant sted inden for kunst foreslår Wagenaar at hans arbejde og det værk han mest nyder at læse, er lige så meget for ikke-troende, og at kunst er et sundt sted for os at udfordre alle trossystemer og institutioner.

‘Der er noget bag mig,’ siger Wagenaar. ‘Charles Wright siger, at emnet for hvert digt er uret. Når du har tid, har du dødelighed. Jeg tror, ​​det er tilfældet bag, hvis ikke hvert digt, så en forfærdelig masse af dem hele kødets vej. Jeg tror, ​​at der er et rum, hvor nogen kan forhøre det, selv som en [ikke-kristen eller ateist] kigger ind. Jeg tror, ​​det kan føre til en form for moralsk intelligens og et niveau af empati, der uddyber. Helt ærligt tror jeg det udvider en persons potentielle kunstneriske rækkevidde. Du er mindre villig til at håndtere karikatur. Som nogen i den akademiske verden må jeg sige, at der er en troværdighed i en bestemt slags politik, som for mig er lige så intens og ofte ubestridende som den allerbedste slags religiøs tro. ‘

Charleston siger, at poesi påvirket af kristendommen er værd at se et andet udseende for enhver kunstner, og for enhver person, der undersøger social forandring, uanset om de tror på Gud eller ej.

‘Jeg er meget glad for, at digterne forsøger at lægge spejle op til sig selv på alle sider og forhøre sig, hvordan disse billeder af sig selv og verden i baggrunden skærer, nogle gange på en måde, der gør det vanskeligt at skelne med nogen klarhed. Det efter min mening producerer ikke kun potentiel god kunst, men vigtig kunst: åndeligt, følelsesmæssigt og socialt. Jeg tror i hvert fald ikke, det er naivet i spil, faktisk tror jeg, det er en indbygget visdom på arbejdspladsen. Det ukendte, som jeg ser det, er, hvad vi alle lærer af det arbejde, og om det komplimenterer og nærer vores bedre engle. Hvis vi faktisk lytter i den proces, er jeg optimistisk i resultaterne, men lytning er en færdighed, som folk ikke ofte kæmper for at beherske. ‘