louis vuitton shop deutschland Tre arresteret fra viral fight video ud af Moncrief

lv louis vuitton Tre arresteret fra viral fight video ud af Moncrief

JACKSONVILLE, Fla. En viral video af en kamp i SimmondsJohnson Park, der fandt sted på tværs af internettet på fredag, har givet tre arrestationer hidtil til Jacksonville Sheriff’s Office. På Beauty Depot i Moncrief. Hun er blevet anklaget for forværret batteri , forbrydelse batteri Moncler Jakke Dame på en sikkerhedsvagt og kriminel ulykke.

Kampen fandt sted fredag ​​den 19. maj på 3000 Moncrief Road og senere på Simmonds Johnson Park på 3730 Moncrief Road. Videoen viser op til 15 personer, der deltager i en kamp.

Advarsel, du kan finde nogle af disse optagelser forstyrrende.

Ifølge en Jacksonville Sheriff’s Office Facebook-post om begivenheden i løbet af den første kamp på 3000 Moncrief Rd viste en sikkerhedsvagt på scenen for at bryde kampen op. Pitts slog sikkerhedsvagt flere gange i et forsøg på at stoppe ham fra standsning af kampen. Sikkerhedsvagten led flere nedskæringer til hans arme.

Halv time senere brød en anden kamp ud på Simmonds Johnson Park med Pitts. Pitts havde en flagermus og ses at slå et offer flere gange i hovedet og kroppen, mens offeret er på jorden. Ifølge politiet er det antaget, at offeret tog Moncler Sale tilflugt i en blå Chevrolet, som Pitts ses at sparke i videoen også.

Pitts har en tidligere forbrydelse anholdelse for at have et våben på skole ejendom.

Johnson blev set i videoen gentagne gange slået et offer med en lukket knytnæve, mens offeret var på jorden og ude af stand til at forsvare sig.

Wright blev set gentagne gange og ramte to andre ofre med en lukket knytnæve, mens de var på jorden og ude af stand til at forsvare sig. Hun bevæbnet sig senere med en flagermus og blev set ved at slå en bil.