louis vuitton stofftasche Trudy Irene Ellen Christine Wylie

halstuch louis vuitton Trudy Irene Ellen Christine Wylie

WYLIE, Trudy (Irene) Ellen Christine Trudy (Irene) Ellen Christine Wylie alder 59, Airdrie, Alberta døde lørdag den 5. december 2015 på Dulcina, Hospice Calgary Alberta efter et modigt slagsmål mod kræft. Trudy blev født og opvokset i Calgary, hvor hun mødte kærligheden af ​​hendes liv Jack Wylie. De giftede sig derefter den 29. september 1973 og begyndte deres livsrejse sammen. De havde deres første barn Vickie Leanne Wylie (Dranchuk) 1. november 1975 og deres andet barn Corina Dawn Wylie (tysk) 26. november 1978. De flyttede til sidst til Airdrie hvor de besluttede sig for at slå sig ned og rejse deres familie. I 2002 blev hun fortalt, at hun var blevet diagnosticeret med knoglekræft og havde fire år at leve. Det var med denne nyhed, at hun blev fast besluttet på at slå sygdommen, så hun kæmpede langsomt og i 2007 gik kræften i remission. I januar 2008 blev Trudy informeret om, at kræften var vendt tilbage. Denne gang fik hun en ny grund til at kæmpe da hun modtog nyheden om, at hun var ved at blive en Nana. Den 18. februar 2008 blev Kaden født. Hun var fast besluttet på at være på sit bryllup en dag og være den første person at danse med ham. Kaden var Nana’s medicin i årene fremover. Den 9. januar 2012 fik Trudy endnu mere inspiration til at kæmpe som sin anden børnebarn Danica blev født . Hun blev derefter givet sin tredje børnebarn Taylor den 22. april 2014. Trudy var en Moncler Jakke Dame inspiration for mange og et mirakel til lægerne og sygeplejerskerne, der plejede sig for hende, der var mange gange, at hun blev fortalt, at hendes kamp var ved at komme til en ende Hun ville sige, at de var forkerte og bevise det ved at fortsætte med at kæmpe hårdere. Af denne grund fik hun navn og navn på Trooper og Angel. Trudy var en kærlig og hengiven kone, mor, Nana, søster og ven, der altid sætte andre for sig selv. Hun havde det mest generøse kærlige hjerte og rørte mange liv med hendes tilstedeværelse. Hun bliver kærligt husket af sin mand Jack sine to døtre Vickie (Tim) og Corina (Justin), hendes børnebørn, hendes bror Jim, søster Joan alle sin søster og svigerinde, nie cæs og nevøer og mange gode venner. Familien ønsker at gøre donationer til Dulcina Hospice, da de så efter Trudy og behandlede hende med så meget kærlighed, omsorg og respekt. Vi har kendskab til familien Wylie i årevis og vidste om de kampe, som de alle gik igennem, da Trudy først blev diagnosticeret. Hun var meget modig sand hele kampen. Jack, vi ved, dit hjerte er tungt nu, men hun er på et bedre sted. Må de minder, du har hjulpet dig gennem disse hårde tider. Trudy var en sand fighter.

Elsker Jack og familie

Indsendt af Edwin og Karen Johnson (Venner) Fredag ​​den 11. december 2015

Trudy, en dejlig kvinde. Så meget venlig og sød. Sådan vil vi altid huske hende. Det ville altid være et år mere, siden jeg sidst så hende hende, Moncler Sale men hun ville altid huske mig og hilse på mig med et knus. Hun var så let at tale med og joke med. Jack, jeg er så ked af dit tab og for jeres piger. Vores tanker og bønner er med jer. Kærlighed til jer alle Tara Derek

Med dybeste sympati

Indsendt af Sherylea Murray (Venner) Fredag ​​den 11. december 2015

Kære Jack, Vickie, Corina, Jim og Joan, vores dybtfølte medfølelse over for jer og jeres familier på Trudy’s passerer. Hendes grænseløse kapacitet til kærlighed venlighed, styrke, mod og beslutsomhed er en inspiration. Din kærlighed til familie og liv var en fantastisk ting for mig at se, da jeg først mødte dig, var det efter at du havde kæmper sygdommen i nogen tid allerede. Du var et frisk pust i en verden så fuld af negativ tyngde !!! Jeg vil savne dit lys, men din inspiration til liv og kærlighed vil holde fast ved mig for evigt. Jeg sender mine dybeste kondoleanser til Jack, Cor og familien. Hun var medfølende og omsorgsfuld med andre som hun selv led. Jeg vil huske Trudy som en blid kærlig person, som altid har åbnet sit hjerte og hjem for alle, især alle, der har brug for hjælp. Denne slags sjæl har helt sikkert tjent sig et sted i himlen, hvor hun kan se over sin familie, som ofrede alt for at se hende glad.