louis vuitton t shirts Tre voksne arresteret efter slagsmål indenfor chuck E

louis vuitton sweatshirt Tre voksne arresteret efter slagsmål indenfor chuck E

Tre voksne blev arresteret efter en lørdagskamp i Chuck E. Cheese på Willow Pass Road i Concord.

Pizza-tidens slagsmål brød ud klokken 21:00 efter at to grupper af voksne tilsyneladende kom ind i en fysisk kamp, ​​fordi deres børn var ved at komme sammen.

Tre af de personer, der var involveret i den arrestordre, der blev arresteret, og en af ​​parterne blev transporteret til et lokalt hospital for de skader, hun opretholdt.

Officerer udfører fortsat opfølgning og interviews sopolice kan ikke give yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Navnene på de arresterede personer blev ikke frigivet.

Vi var lige der i aften. Vi må have forladt kun få øjeblikke, før brawlen brød ud. Publikum så ikke ud, men der er altid et par familier, der kunne drage fordel af et forældre kursus.

Der var nogle bratty børn, der løb gennem stedet. Et par børn forsøgte at tage vores børn billetter. Vi er ikke typen af ​​familie til at starte en konfrontation om det. (Jeg vil bare bare forlade.)

Min mening er, at personalet kunne have gjort et bedre arbejde med at overvåge de børn, der kører (sikkerhedsrisiko), og de kunne have interveneret, før det blev et problem. Børn, der støder på hinanden, har tendens til at forstyrre folk også.

Normalt er personalet lige på det for de brudte maskiner. I aften syntes personalet mindre end med det i den henseende. Det formentlig hvad fik de lave klasse Mammas i en hissy fit.

Jeg var ikke tilfreds med personalet manglende bekymring for problemerne forbundet med brudte billet munchers. Jeg rapporterede manglende bolde på skeeball banen. CEC-personale fik aldrig det i over en time. Jeg spurgte Billige Moncler Jakke Herre tre gange for dem at ordne det. Vi er meget tålmodige. Nogen mamma er så tålmodig, selvfølgelig.

20 minutter brudte billetmunchers og hele helvede brød løs. Glad for, vi var væk!

At intet, vi så også 2 familier komme ind i en verbal altercation i mall. En mor holdt en baby i hendes arme og hendes småbarns hånd og råbte på den anden mor. Farsene kastede mundtlige indstillinger frem og tilbage på hinanden, mens deres fattige uskyldige børn lige så på. Disse var 2 normale udseende familier, ikke tatooto pænt klædt, rene børn, bare sint som heck. Det forvirrer mig, jeg kan sige, at du ikke ville finde vores generation, gør det, vi var alle fredskærlighed! Disse børn nu dage. Vi gik da det først blev åbnet, og selv da havde vi børn forsøger at få tokens fra mine døtre, og de slog mig også. Jeg fortalte børnene, at de skal finde deres forældre for at få flere tokens. Der var en fyr, der swooped på min salatplade, så snart vi kom op fra at spise. Han gik ind i badeværelset med pladen (for at skylle det af, jeg formoder) og så endte på salatbaren. De teenagere, der arbejder der, synes ikke at se noget ud for noget.

Mmmmmm det jeg ikke ser på bloggen er LIKKER. Hvor mange af disse Wannabee gangster pussywhipped macho raider nation daddies måtte tænke op for at være ved at være omkring deres afkom? Og lad os ikke glemme vores ølsvolle tatoverede hoochie mamma i tighty ass stretchy bukserne 50 pounds over Billige Moncler Sale vægt! Hvorfor tror fede kvinder at lægge stramme tøj på får dig til at se tynde ud, eller at sætte en sweatshirt rundt om dit taljen skjuler yor røv. Jeg ved, at jeg ville blive op sent for at grine min røv. Hvem har brug for dommer Judy! Det er sprit.

Vi var der, forsøger at holde vores børn distraheret, mens det hele gik ned.

Ikke sikker på, hvor denne ting med børnene skete. Det var en kvinde vs kvinde, indtil en af ​​deres ægtemænd stod op for at forsvare sin kone, mundtligt. Han råbte stedet ned. Det irriterede den anden kvinde og satte hende i turbulent mobningstilstand.

Det objekt, der blev brugt, var metalpolen, som du satte nummeret i, mens du ventede på din pizza. Hun smadrede det over det andet kvindehoved (kvinde med mand), der brækkede hendes hoved åbent.

Den, der har nævnt en sort mand, ved ikke, hvad de taler om, fordi der ikke var nogen sorte mænd involveret.

Men 4 personer skulle have været arresteret, ikke 3. Der var 2 kvinder på den ene side og en mand og kvinde på den anden. Medmindre de betragtede mandens handlinger som ikke ulovlige.

Personale kunne have håndteret dette bedre lidt lavt på personale til en lørdag aften, og maskinerne fungerede meget godt, kugler mangler overalt og billetter ikke bliver dished ud.

Vores børneskoler bruger dette sted til skole fundraisers, så det er virkelig uheldigt, at disse ting sker. over hvad? betyder det virkelig noget? ved du, om dit barn er en brad? Lær ham bedre. ikke ved at lægge på ham eller hende eller lægge dem ned. Tag en forældreklasse. de louzy forældre ved, hvem de er. sandsynligvis mobber alt liv i livet.

Det er sjovt, hvordan man siger, at alle i Walnut Creek har en følelse af, men når jeg er rundt, ser jeg bare, at folk lever af velfærd, skubber deres indkøbsvogne og chikanerer alle, der går forbi butikkerne, indkøbscentrene osv. Disse chumps og riff raffs forventer at alle andre, der har et job, at tage sig af dem eller give dem $ $ $. Er det ikke definitionen af ​​Du kan ikke endda gå til den lokale downtown park i Concord uden nogle punks forsøger at starte problemer en af ​​de mange grunde jeg undgår downtown sommer aften festivier i downtown. Og btw jeg bruger til at leve i den papirkurv kaldet Concord.

Men fortsæt med at blive klassisk, Concord !!!

Shoulda Coulda på Claycord Online Museum Park N Shop Tilbage i 1950’erne husker jeg at det hedder Park N Shop. Det var en ny mobil alder, da du kunne hoppe i din bil og køre til en af ​​de

Dr Jellyfinger på Rattle Snake Bites 33 år gammel mand i Lime Ridge Open SpaceDu kan fiske efter slanger bare ved at bruge en Beanie Baby eller fuzzy cat legetøj som en lokke. Snake bites bliver snagged. det er godt