louis vuitton taschen braun Tre sekunders halvt forsøg giver Kendal vinde over Ilkley

louis vuitton mini lin Tre sekunders halvt forsøg giver Kendal vinde over Ilkley

En hårdere end forventet frost havde betydet, at det arrangerede spil også var i tvivl, men morgensolen skete, at banen var i god stand til kick off.

Kendal startede godt, men Ilkley var hurtigt i forsvaret for at afskære bolden til Kendal-backlinjen, mens deres pakke viste en kamp for deres modsatte tal.

Kendal havde det bedre at spille, men hver gang de havde kuglen kraftig løb, betød Ilkley at bryde tackler, og flere gange måtte Kendal forsvaret være skarpt for at afslutte Ilkley-angreb.

Mens de spillede bedre end i sidste uge, gjorde Kendal livet svært for sig selv, sparkede bolden væk, tabte bolden i tacklen, og flere gange forsøgte spillerne at bryde linjen selv i stedet for at bruge bedre muligheder udenfor dem.

Ilkley syntes at være med til at holde bolden i hånd, og deres fløjter oplevede mere af bolden end Dini Noyo og Damian Armstrong, selvom deres hold havde mindre besiddelse.

Det så ud som Moncler Jakke Dame om halvdelen skulle være målfri, da halvdelen sidste halvleg var Ilkley center Gemmell lykkedes med et dropspark for at give sit hold en slank 3 0 halvtidsled, lidt imod spilletid.

Kendal fortsatte med at spille bedre og endelig lavede gennembrudet efter ti minutter i anden halvdel. James Gough brød forsvaret fra et scrum, og da stoppede fremadrettede, kastede Ilkley-linjen. Da de blev holdt ude, blev bolden flyttet bredt med et smart pas fra Danny Barker, der satte Butler ind for at prøve at give Kendal føringen.

Ti minutter senere blev føringen forlænget. Kendal blev tildelt en straff på midtbanen efter en sjælden Dini Noyo-løbe blev stoppet af en høj tackling. Glenn Weightman satte et langt straffespark dybt ind i Ikley to og tyve. Liam Hayton samlede kastet og fremadrettede kørte til linje, med Thompson bryde væk for scoren og Chris Park satte omstillingen over for at udvide kløften til 12 3.

Kendal fik da ikke at klare det velplacerede spark og Ilkley reede bolden Moncler Sale og satte et angreb på. Gemmell afsluttede farten med et forsøg til højre, men kunne ikke konvertere sin egen prøve.

Med ti minutter at spille Robbie Collinson kom på for Matty Houghton. Kort efter scorede Kendal deres tredje forsøg. Zane Butler sprang gennem midten, og mens han blev stoppet, tog Noyo fart og fik bolden væk til Gough, der gik over for forsøget. Chris Park konverterede igen, for at returnere spillet til to scorer på 19 8.

Kendal pressede til endnu et forsøg på at få et bonuspoint, og at sætte spillet ude af rækkevidde, men godt Ilkley forsvar og et par spark gennem det, der ikke kom ud, holdt dem ude.

I skadetid gik Ilkley på udkig efter en score for at give dem et tabt bonuspoint, men i stedet brød Kendal fra deres egne tjue to og god handing gjorde det illusive ekstra forsøg så muligt, men en fejl betød, at tiden gik tom.