louis vuitton taschen gefälscht online kaufen Trods hårde tab

louis vuitton handbag Trods hårde tab

PHILADELPHIA Matt Ryan er klar til at komme tilbage til arbejde.

2016 NFL MVP var ikke efter at kaste til Julio Jones i slutningsområdet faldt ufuldstændigt på fjerde og mål. Han klagede ikke over lovovertrædelserne faldt i produktionen i forhold til sidste sæson. Men han er klar til disse sammenligninger til endelig at komme til en ende.

‘En ting jeg har lært 10 år i denne liga er, at succesen, tidligere succes eller mangel på forudgående succes ikke har nogen betydning for den kommende sæson. Holdene skal sammen hver gang komme sammen. Jeg troede vores team gjorde det. Jeg troede, at vi havde spillet meget i løbet af året, ’sagde Ryan efter at have tabt til Philadelphia Eagles 15 10 i NFL Divisional Round. ‘Næste år er Billige Moncler Jakke Herre et andet år og et andet team.’

På til næste år.

Efter at komme tæt på en Super Bowl-titel sidste år, kun for at blæse det og derefter komme tilbage til playoffs det næste år kun for at få et potentielt spilvindende touchdown-pass, gå gennem din stjernemottagerens hænder kunne være demoraliserende.

Plus, Ryan behandlede nogle af banen, personlige problemer i denne uge under praksis. Han er ved at have tvillinger, og han får ikke nogen yngre hos 32.

Han kunne miste sin lidenskab.

Han er ikke.

‘Det motiverer mig,’ sagde Ryan i den Billige Moncler Sale falske ende af Falcons-sæsonen.

‘Grunden til at jeg spiller dette spil er at vinde et mesterskab. Det er derfor, vi sætter alt det hårde arbejde, vi sætter i hele tiden. Og når du ikke får det resultat, er det svært. Men at falde kort er undertiden den bedste motivation til at holde skubbe fremad og forsøger virkelig at længes efter at blive en bedre spiller, for at blive et bedre hold. Og jeg har aldrig skilt væk fra det. Jeg føler altid, at det giver stor motivation, og der er en brand inde i mig, der fortsætter med at brænde. Og jeg vil ikke stoppe med at arbejde, før vi får det gjort. ‘

FOTO: Falcons vs Eagles

Ryan har gennemgået en masse. Han har endnu engang en ny offensiv koordinator, sammenligninger og spillere, der ikke kører rundt om ham. Men han har stadig lidenskaben.

Hovedtræner Dan Quinn har stadig tillid til Ryan. Når han blev spurgt, om han var sikker på Ryans evne til spillet i slutspillet:

‘Fej ret. Absolut,’ sagde Quinn. ‘Vi’ giver vores skud til Matt og Julio for at vinde spillet.100 ud af 100 vi ‘prøver at sætte bolden i de to fyre for at prøve at vinde det.’

Ryan afsluttede 22 pass på 36 forsøg på 210 yards. Hans og Falcons ‘eneste touchdown mod Eagles var et kort pass til at køre tilbage Devonta Freeman.