louis vuitton taschen online shop Troy Trulock vinder borgmesterens løb over Don Palmer

louis vuitton armband Troy Trulock vinder borgmesterens løb over Don Palmer

Troy Trulock rystede hænder med tilhængere ved tirsdag aftenens festivalsfest på Famous Joe’s.

Enthusiastiske tilhængere, byens embedsmænd og skolebestyrelsesmedlemmer ventede ængstelig til ankomsten af ​​borgmester Elect Troy Trulock på hans sejrfest på Famous Joe’s Restaurant på County Line Road tirsdag aften. Trulock ankom til at tabe balloner og tordnende bifald. Håndtryk og krammer blev delt i hele rummet.

Troy Trulock vandt Madison Mayoral race på tirsdag med 79 procent af afstemningen. Han slog udfordrer Don Palmer. Det endelige antal stemmer var: Trulock 5.383 stemmer eller 79%; Palmer 1.430 stemmer eller 21%.

Den 5. november vil Trulock overtage den populære Paul Finley, som besluttede ikke at løbe for en anden sigt.

Trulock sagde, at han for altid er taknemmelig for Finley for stien, han satte. ‘Han og jeg har den samme filosofi om at holde byen fremad,’ sagde en ekstatisk trulock. ‘Hans arbejde med byrådet og selve byen er så gavnligt for mig, da jeg bliver borgmester.’

Finley sagde, at han er sikker på Trulocks evne til at fortsætte med at flytte byen Madison fremad.

‘Jeg ved, at vi har en kvalitetsleder,’ sagde Finley.

Trulock proklamerede sin plan om at fortsætte med at arbejde i synkronisering med rådet, skolebureauet og Huntsville borgmester Tommy Battle.

Da han blev spurgt om hvilke problemer han planlægger at tackle først, svarede Trulock: ‘Vejene er de største bekymringer i byen Madison.’

Palmer sagde at komme i løbet fem måneder efter at Trulock sat ham i en umiddelbar ulempe, med meget af Madison ‘militær og erhvervsliv kaster tidligt støtte bag den nu valgte borgmester.

‘Jeg vidste, Moncler Jakke Dame at det var et opadgående slag for mig,’ sagde Palmer, Billige Moncler Outlet som lykønskede Trulock med en hård kamp. ‘Troy har kørt i nogen tid, og han er forbundet med militærvirksomheden. Jeg tror, ​​at forbindelsen har hjulpet ham ganske lidt og selvfølgelig ikke tager noget væk fra ham.’