louis vuitton uhr Trayvon Jury er stablet

louis vuitton jaspers Trayvon Jury er stablet

Kontakt os, Den uretfærdighed, der begyndte med mordet på Miami Gardens teenager Trayvon Martin fortsætter. Som retssagen af ​​George Zimmerman, den mand, der skudt den 17 årige dreng i sidste år, påbegyndes i Sanford, finder jeg det forfærdeligt, at Seminole County Circuit Judge Debra Nelson ikke tillod en enkelt afrikansk amerikaner at sidde på juryen eller tjene som en suppleant. Faktisk er juryen stablet i Zimmerman’s favor. Fem af jurymedlemmerne er hvide mellemaldrende kvinder. Den sjette er en latinamerikansk kvinde.

Den særlige anklagemyndighed Angela Corey kæmpede ikke hårdt nok for at sikre, at en forskelligartet gruppe ville afgøre sagens udfald. Benjamin Crump, advokat, der repræsenterer Martins forældre, burde have protesteret over juryens overvejende hvide makeup. I stedet fortalte Crump MSNBC, at de døde drengs forældre var ‘at sætte deres tro på retssystemet, og de beder, at det ikke gør det ‘t mislykkes dem.’

Virkeligheden er, at udvælgelsesprocessen ikke var retfærdig for Trayvon. En af jurymedlemmerne, B 37, en middelaldrende hvid kvinde med masser af kæledyr, beskrev protester og samlinger i Sanford sidste år for at bringe Zimmerman til retten som ‘opløser’. Hun indrømmede også at have en skjult våbentilladelse på én gang. Hun er hovedsagelig på Team Zimmerman og Moncler Sale får til at bestemme sin skæbne. Juryvalget viser, at det vil være vanskeligt at dømme Zimmerman på sin hjemmebane. Heck, han syntes oprindeligt at komme væk med mordet, da Bill Lee, politimester i Sanford på Skydens tid, nægtede at opkræve Zimmerman med en forbrydelse, idet han troede ondskabshistorien, at selvudnævnelsen nabolandsvagter dræbte Trayvon i selvforsvar.

Det vil næsten Billige Moncler Outlet være umuligt for fem hvide kvinder fra en racistisk by at finde Zimmerman skyldig. Når han ikke er fundet skyldig, vil dommen sætte Florida tilbage til dagene før borgerrettighedsbevægelsen.