louis vuitton vintage taschen Treasure Coast Environmental Group slappede af IRS Deceptive Practices Complaint

louis vuitton taschen amazon Treasure Coast Environmental Group slappede af IRS Deceptive Practices Complaint

Den tidligere borgmester i Pahokee har indgivet en klage til Internal Revenue Service mod retssagen af ​​måske den største miljøgruppe på Florida ’s Treasure Coast. Han mener, at selskabets embedsmænd bør svare på det, han kalder ‘et vildledende og ikke-gennemsigtigt fundraiseringssystem .’

Sasser indrømmer at han har studeret gruppen siden midten af ​​2013 og er forvirret af forholdet med sin forælderorganisation theRivers Coalition og de tusindvis af dollars, de to grupper rejser stort set omveksling.

Han fortalte Sunshine State News, at ‘medlemmerne af Rivers Coalition Board er derude, der skubber deres politiske dagsorden og skubber de ting, de vil se, ske i Tallahassee. Det er, hvad folk giver penge til. . Det er klart, at de ikke vil have dig til at kende forskellen mellem Rivers Coalition og Rivers Coalition Defense Fund. Eller at pengene skal betale for en retssag. en skønne dag. Skattefritagede organisationer skal fungere under strenge regler. ‘

I mellemtiden så Kevin Henderson, forsvarsministerens præsident og himselfa tidligere småborgmester (Stuart i 1990’erne) klagen og svarede: ‘Jeg synes Mr. Lucie) Billige Moncler Jakke Herre flodmunding til den lokale økonomi’, ifølge organisationens hjemmeside. På nuværende tidspunkt repræsenterer Rivers Coalition 62 medlemsorganisationer.

Riverscoalitionen spredte forsvarsfonden ud otte år senere efter strengen af ​​skadelige orkaner, der fejede gennem Florida i 2004 og 2005. Fundwas blev indarbejdet i 2006 for at være skattefritaget under 501 (c) 3 i Internal Revenue Service Code. Det blev skabt som et middel til at indgive en retssag mod den føderale regering for at udlede økologi, der ændrede søen Okeechobee-vand i lokale vandveje. Dragten og den efterfølgende appel var imidlertid ikke succesfuld.

Sasser hævder theorganizations ‘bestyrelsesmedlemmer forsætligt forsøger at bedrage folkene i Martin County, som tror, ​​at de’ giver for at hjælpe med at rydde op eller beskytte eller genoprette St. Lucie River, men ‘de’ holder kun på det til den næste retssag.

‘Når du ser igennem deres indsamlingsindsats, ser du både Rivers Coalition og Rivers Coalition Defense Fund,’ siger han. Moncler Jakke Dame ‘Det afhænger af, hvem de søger donationer fra. Jeg tror, ​​det er gjort med vilje at smide hundene af duften af ​​hvad er virkelig foregår. ‘Havde retten fastholdt de 24 navngivne sagsøgere, ville de være blevet betalt godt,’ sagde han.

Men Henderson, som også er præsident for Evergreen EngineeringInc. ‘Det dokument er blevet lavet i pakken, det er lufttæt.’

Ved at beskrive ‘overtrædelsens karakter’ mod Forsvarsfonden hævder Sasser i sin klage:

Direktører / embedsmænd / personer bruger indkomst / aktiver til personlig gevinst. Heis peger på retssagen sagsøgere, som nævnt ovenfor.

Organisationen er involveret i en politisk kampagne. Sasser siger Rivers Coalition bestyrelsesmedlemmer, selv under deres møder, taler rutinemæssigt om at ‘arbejde imod enhver kandidat, der tager sukker penge.’ Henderson siger, at Forsvarsfondets bestyrelse og Rivers Coalition Board er adskilte.

Organisationen nægtede at offentliggøre eller fremsende en kopi af Form 990. Organisationens hjemmeside siger, at de donationer, den indsamler hvert år, er ‘under $ 50.000’, hvilket betyder, at dens kasserer kun behøver at indgive en postkort IRS-formular. ‘Men det ville også omfatte 2013, ’sagde Sasser,’ det år, hvor flodproblemer var værre, og borgere skød penge ind i organisationen. Weekend efter weekend var de sceneophold. Der er ingen regnskab for nogen af ​​de penge. ‘ Svarede Henderson, ‘Jeg ved ikke, hvad vi enedes om at give til hr. Sasser. Jeg tror, ​​at vi gav ham alt, hvad vi gav til IRS. ‘

Organisationen mislykkedes med at indberette ansættelses-, indkomst- eller punktafgiftskrav korrekt. ‘Dette er et selskab uden lønmodtager?’ spørger Sasser. ‘Ingen måde at fortælle.’

Organisationen undlod at indlæse obligatoriske føderale afkast og formularer. Sasser mener, at organisationen og dens ‘hede fundraising affliliation’ med Rivers Coalition har samlet flere penge, end det hævder, og derfor skulle arkiveres på andre former.

Organisation, der beskæftiger sig med vildledende eller fejlagtige pengeindsamlingspraksis. ‘Menneskerne i Martin County tror, ​​at de’ giver til at rense deres floder. De giver penge til Riverscoalitionen, og det går til Forsvarsfonden og sidder i banken og venter på en retssag. . De har været og stadig er en politisk gruppe, der indgav en retssag, så deres medlemmer og venner kunne vinde monetære kompensation, ‘fortalte Sasser IRS i sin klage.

Organisationen stiller ikke til rådighed økonomiske regnskaber som krævet til et nonprofit; accepterer donationer under forskellige enheder deltager i aktiviteter, der er imod IRS regler for et nonprofit. ‘Der er ingen finansiel rapport på deres hjemmeside,’ siger Sasser. ‘Det er det, de altid siger om folk, der ikke marcherer i deres parade.’

Sasser fortalte Sunshine State Newsemphatically at han ikke er ansat eller kontraheret af noget Big Sugar bekymring.

‘Jeg er født og opvokset i Glades,’ sagde han. ‘Vores grund til at eksistere er landbrug, det er drivkraften i den lille økonomi, vi har forladt.’ Sugar Cane, Sassersaid. ‘Der er også Sugar Cane Growers Cooperative i Belle Glade består af alle vores små lokale landmænd. Det er disse småbønder og deres familier, jeg voksede op med, gik i skole med, deltager stadig i kirken med. Mindst et dusin af disse familier er medlemmer af min kirke. Nu faktor i alle de Glades folk, der arbejder for USSC og Florida krystaller, og det skal være meget klart hvor mit hjerte er.

‘I mine ni år som borgmester i Pahokee tjente jeg omdømme og respekt i både Tallahassee og Washington for at være en hård kamp for Glades. Intet har ændret sig.’

Sasser sagde, at hans engagement i Rivers Coalition / Rivers Coalition Defense Fund-forretningen er direkte forbundet med sommeren 2013, da beboere i Martin County, opfordret af Rivers Coalition og Stuart avisen, ‘talte om at tage noget af vores jord i Glades til Opret en flowway. Det var OK med dem, hvis vi blev oversvømmet, hvis vores levebrød blev oversvømmet, så længe de kunne beskytte deres ejendomsværdi.

‘Det er, hvor min interesse kom fra. Og jo mere jeg så, jo mere syntes det, at organisationen var hoodwinking de hundreder og tusindvis af mennesker, der støttede det. ‘

Af alle de påståede IRS krænkelser, hvad siger Sasserbelieve mestegregious? Hereplied: ‘Det skræmmer mig, at denne gruppe er så penge sultne, at de konsekvent udnytter et kritisk miljøproblem ved bevidst at opmuntre udbredelsen af ​​misinformation sammen med had og mistillid på Glades landbruget fællesskaber.’