original louis vuitton online shop Tre anklaget efter stor kamp på Alameda

louis vuitton fabrikverkauf Tre anklaget efter stor kamp på Alameda

Hjem Nyheder El Paso Nyheder New Mexico Nyheder USA / Verdensnyheder Texas Nyheder Kriminalitet Nyheder ABC 7 Xtra Special Reports Uddannelse Fotogallerier Livestream Vejr Vejrvarsler Trafik Trafikkameraer Bridge Ventetider Texas Vejforhold New Mexico Vejforhold Lufthavne Flight Information Pump Patrol Video Event Livestream Newscast Livestream Lokal Nyheds Video ABC Nyheder Stream Sport Borderland Blitz Community Champions Billige Moncler Sale UTEP Sport NMSU Sport Livsstil Underholdning Begivenhedskalender Mad Hus / Hjem Kæledyr ABC’s Health Moncler Jakke Dame Stand With Estela Sundhed Las Palmas Del Sol Sundhedspleje El Paso Kosmetisk Kirurgi Rio Grande OBGYN Optimal Performance Therapy Mental Sundhed Spørg ekspert Legacy Construction Supreme Vaskeri Rengørere Del Download vores apps Tilmeld dig nyhedsbreve Send tips / billeder / video Følg os på sociale medier KVIA Historie om KVIA Contest / Regler Privacy Policy Closed Captioning Concerns FCC OFFENTLIG FIL Mennesker i ABC 7 Kontakt os TV Listings Search

Undersøgelsen viste, at 26-årige Michael Ray Acosta og 21-årige Rafael Rodriguez arbejdede sammen for at angribe hanen. En ABC 7 fotograf rullede som politiet anholdt en af ​​de mistænkte.

Kun på ABC 7 Fight på Alameda Avenue

17-årige Jerrica Arredondo angiveligt overtrådte den 24-årige kvinde, sagde politiet.

Politi opkrævet Acosta med forværret overfald. Acosta-obligationen blev sat til $ 270.000.

Rodriguez blev anklaget for forværret angreb og angreb. Hans bånd blev sat til $ 50.750.

Arredondo blev også anklaget for forværret angreb og angreb. Hendes obligation blev sat til $ 27.943.

Politiet sagde, at en 16 årig dreng blev tilbageholdt og vendt tilbage til Juvenile Probation Department for at blive anklaget for chikanering af offentligt tjener, manglende identifikation, strafferet og besiddelse af marihuana.