sac louis vuitton Tre mænd i stabil tilstand efter stor kamp på Meadow Lane i Concord

louis vuitton charms Tre mænd i stabil tilstand efter stor kamp på Meadow Lane i Concord

Tre mænd er i stabil tilstand i morges efter en kamp og mulig stabbing på Meadow Lane i Concord, sagde Concord Police. til 1140 Meadow Lane på en rapport om en kamp, ​​sagde politiet. Politi sagde officerer fandt tre mænd med lacerations, der ikke blev betragtet som livstruende.

Enhver med oplysninger Billige Moncler Jakke Herre om hændelsen kan kontakte Detektiv Adam Hart fra Concord Police Department Major Crimes Unit på (925) 671 3040 under normale åbningstider. Sagenummeret er 15 4814.

East East Oakland ?? Wow lol hvor sjovt. Concord er en lille, Moncler Jakke Dame soveværelse samfund forstad. Er har en armhule som nogen sagde ovenfor, men det er langt fra en storby med store problemer. Jeg tror, ​​at der er registreret mindre end 5 homocider i de sidste 5 år (?)

East Oakland sammenstille = lol.

Jeg tror folk ønsker at være en ghetto, så alle børnene, der er ghettoer og bor i denne hyggelige forstad, kan tænke deres seje ved at sige fra concord yo! aldrig være cool for at være ghetto, og concord vil aldrig være et ghetto samfund

Jeg har aldrig set en gruppe så negativ og racistisk som denne. Din en skændsel og kommentarer som dem, jeg ser nu, gør mig syg. folk hvordan skal børn gå op i et samfund, der er forurenet med racistiske mennesker som dig? du skal skamme dig over. Det eneste du taler som dette er fordi du aldrig har oplevet fattigdom, fordi i modsætning til os var du født fattig. Dine forældre var sandsynligvis enten. Godt, jeg fik nyheder til dig claycordians, ikke alle forbrydelser er comitted af mexicanere og sorte du folk er lige så dårlige ca stats fængsel er 33% hvid. Og 65% af meth-brugere er hvide 19% af heksen er din mil og høj klasse forstad levende hummer kørsel racistiske grise ligesom dig.

at han ikke ville komme tilbage. Deres hårde arbejde

og ofre en dag gjorde det muligt for dem at flytte til et sikkert, komfortabelt område og uddanne deres børn til et bedre liv end deres. Vi blev lært at vokse, at alle var lige. Vi var bedre eller værre end nogen andre. Det ændrede min