Blødt eller hårdt mål

Blødt eller hårdt mål

At lære at beskytte dig selv er en interessant proces. Dit første skridt er at gøre en trusselsvurdering. Hvad er din trussel? At bo i et højt kriminalitetsområde, er du muligvis konfronteret med en mere alvorlig personlig trussel end at bo i en million dollar underinddeling. Men er det virkelig sandt? Kun du kan besvare det spørgsmål. Jeg vil foreslå dig, at du skal gøre en bevidst beslutning i dag for at være et svært mål. Hvad er forskellen mellem et blødt mål og et hårdt mål?

Et blødt mål er normalt ubevæbnet og uvidende. Ved du, hvordan du bruger dine personlige våben som dit hoved, albuer og knæ? Har du et skydevåben, en kniv eller en anden slags improviseret våben og ved, hvordan du bruger det korrekt? Hvis du ikke gør det, så stoler du på held og du er højst sandsynligt ubevæbnet. Du er ubevæbnet, hvis du ikke har en god situationskendskab. De fleste ofre er ubevæbnede både mentalt og fysisk. Vær ikke offer, vær sejr!

Et blødt mål er tilgængeligt og forudsigeligt. Tilgængelighed handler om at kontrollere dit personlige rum og miljø. Lad dig ikke sætte dig i en dårlig situation. Hvis du skal gå et sted, som ved normale standarder kan betragtes som farlig, så brug pakken eller bendemoraliteten. Rejser i en gruppe. Der er styrke i tal. Muggings opstår, når folk er alene, ikke når de er med en gruppe. Vær ikke forudsigelig. Venligst ændre dine rutiner eller mønstre. Nu behøver du ikke at gøre det hver dag, men du bør gøre det. Jeg taler ikke om at vedtage en tilstand af paranoia; Jeg taler om sund bevidsthed. Ja, jeg ved, de fleste kriminelle søger et mål for mulighed, men nogle gør det ikke. Nogle søger et mønster, en åbning i vores daglige forsvar. Tag et øjeblik og se på dig selv fra et tredjepartsperspektiv.

ser ikke tingene som de er, vi ser dem som vi er. ANA NIN

Brug dine bevidsthedsfærdigheder og se ting som de er. Dette er den største selvforsvarsteknik du allerede har i dit arsenal: din evne til at være opmærksom!

Et hårdt mål er bevæbnet med evnen til at opfatte og acceptere truslen. Du skal se truslen, og forhåbentlig før det er på dig. Du skal også tro på, at den truende handling rent faktisk sker for dig og ikke lukker den. Undgå handling. Aldrig blive selvtilfreds, altid opretholde en øget tilstand af bevidsthed og være opmærksom på potentielle trusler. Øv disse færdigheder dagligt; nutidens opmærksomhed er virkelig nøglen. Hvad observerer du som du bevæger dig gennem dit miljø?

Når et hårdt mål opfatter og accepterer truslen, skal der udføres en proces med analyse og evaluering af trusselspotentialet for skade. Denne proces skal naturligvis forekomme relativt hurtigt. At studere præangreb indikatorer og kropssprog vil gå langt i at give dig mulighed for at ændre situationen hurtigt.

Endelig er et hårdt mål uforudsigeligt og træffer handling. Når situationen er vurderet, skal der træffes foranstaltninger, som normalt indebærer løb eller kamp. Mit forslag er, at du kæmper for at køre. Kæmp lang nok til at skabe plads og køre så som du aldrig har kørt før. Dette er måske ikke muligt, hvis du er sammen med en elsket, medmindre han eller hun allerede har kørt væk (og forhåbentlig kaldte politiet). Kæmp ikke bare for at kæmpe. Husk, at situationer hurtigt ændres; et minut er du offeret, og i næste øjeblik kan du bare være aggressoren i vores retssystems øjne.

du er sulten, det er tåbeligt at jage en tiger, når der er masser af får at få. ‘Baader Meinhof slogan

Dit mål i dag er at blive et hårdt mål. Vær tiger!

Steven Mosley har over to årtier af retshåndhævelse erfaring. Han er Ejer / Coach of Combat Hard Fitness Fighting. Han fungerer også som direktør for uddannelse for Force One Readiness og Georgia Tactical Officers Association. Ud over arbejdsrelateret erfaring har Steven over 20 års erfaring inden for kampsport og er en lærlinginstruktør i filippinsk kampsport og Jun Fan Gung Fu under Guro Dan Inosanto. Han er også en Senior Instructor under British Combat Association.