Blæser fakta om hvem der virkelig dræbte JFK

Blæser fakta om hvem der virkelig dræbte JFK

Gibson skriver: ‘Offentlige dokumenter, der blev declassificeret efter gennemgangen af ​​JFK Records Act i 1992, viser, at den officielle fortælling er uklar. Der er overvældende beviser, der involverer CIA og andre amerikanske efterretningstjenester, samt de øverste militære embedsmænd og corporate entities i et komplekst plot til at sætte et kup mod en præsident, der oprør mod deres ønsker. ‘

Præsident John F. Kennedy ses i rute i motorcade ca. et minut, før han blev skudt i Dallas, Tx., Den 22. november 1963. I bilen med Kennedy er fru Jacqueline Kennedy, højre, Nellie Connally, venstre og hendes mand, guvernør John Connally fra Texas. (foto: AP)

Overtagelsesdokumenter, der blev afklassificeret efter JFK Records Acts gennemgang i 1992, viser, at den officielle fortælling er uklar. Der er overvældende beviser, der involverer CIA og andre amerikanske efterretningstjenester, samt de øverste militære embedsmænd og virksomhedsenheder i et komplekst område for at føre et kup mod en præsident, der oprør mod deres ønsker.

Mange af de fakta, der blev afsløret i denne artikel, blev hentet fra bogen ‘JFK og The Unspeakable’ af Jim Douglass, som for nylig er blevet godkendt af Robert F. Kennedy Jr. Jeg bruger Douglasss bog som hovedkilde, som alle hans fakta er dokumenteret på over 100 sider af slutnoter, med henvisning til afklassificerede regeringsdokumenter indeholdt i National Archives Building i Maryland, som er tilgængelige for offentligheden.

1. Eisenhower advarede os om det ‘militære industrielle kompleks’ lige før Kennedy tiltrådte

I januar 1961 talte den femstjernede general, som befalede nazisternes nederlag i Anden Verdenskrig, som fungerede som øverstbefalende under koreakrigen, og som blev den første øverste øverstbefalende for NATO, talte utroligt i sin endelige adresse til nation af en uhyggelig gruppe af enheder kaldte han ‘militær industrielle kompleks.’ Præsident Eisenhower opfordrede amerikanerne til at forblive opmærksomme og opmærksomme før denne skyggefulde, tæt forbundne gruppe af regeringer og virksomheders enheder greb for meget magt.

‘Vores militære organisation har i dag lidt relation til det, der er kendt af nogen af ​​mine forgængere i fredstid eller af de kæmpende mænd i 2. verdenskrig eller Korea. I regeringens råd må vi vogte mod erhvervelsen af ​​uberettiget indflydelse, uanset om de søgte eller uskadet af det militære industrielle kompleks. Vi må aldrig lade vægten af ​​denne kombination bringe vores frihedsrettigheder eller demokratiske processer i fare. Vi bør ikke tage noget for givet. ‘ Dwight D. Eisenhower, 1961

Eisenhowers efterfølger ville gå tå til tå med dyret Eisenhower advarede os om i afskedsadressen om dagen. Det militære industrielle kompleks havde allerede udarbejdet planer for veteranerne i den anden verdenskrig og nyvalgte præsident om at starte en atomkrig med Sovjetunionen. John F. Kennedys krav om fred ville være hans undergang.

2. JFK gik tå til tå med militær entreprenør United States Steel

‘Min far fortalte mig altid, at alle forretningsmænd var sønner af tæver, men jeg troede det aldrig indtil nu.’ John F. Kennedy, april 1962

Et af de førende virksomheder i det militære industrikompleks Eisenhower advarede om, var United States Steel, en stor entreprenør hos det amerikanske militær, der kontrollerede 25% af hele stålmarkedet. Steelworkers blev sat på en 4 måneders strejke i 1959 i løbet af Eisenhowers anden sigt, og Kennedy håbede at undgå en lignende flareup i løbet af hans mandat midt i frygt for inflation, der påvirker stålpriserne.

JFK mæglede en aftale mellem United Steel Workers (USW) og stålindustrien, hvorved arbejdstagere ville få en lille lønstigning, mens en prisstigning på stål ville blive undgået for øjeblikket. Kennedy roste branchen for kompromiset og kalder det ‘industristandskab af højeste orden’. Men de ovennævnte ord blev talt med sine hjælpere i private, efter at United States Steels administrerende direktør Roger Blough dobbeltkrydste Kennedy og meddelte ham i Oval Office, efter at aftalen var færdig, at hans virksomhed rent faktisk ville hæve stålpriserne med 3,5 procent til $ 6 pr. Ton, med andre stålvirksomheder efter dragt. Steels manøvre trak hurtigt deres prisstigninger tilbage, og det militære industrikompleks svigtede fra Kennedy administrationens spidsede slag.

3. Det militære industrielle komplekse pressede jævnligt JFK til at starte alt ud af atomkrig

‘Og vi kalder os menneskeheden.’ John F. Kennedy til statssekretær Dean Rusk, efter at have gået ud af en tophemmelighed Pentagon briefing

Spøgelsen af ​​atomkrig løb konstant over Kennedy administrationen. Mens JFK berømt de escalerede truslen om atomkrig under den cubanske missilkrisen, var det endnu ikke kendt, at Fidel Castro kun havde tilladt russiske missiler på cubanske land som afskrækkende mod et amerikansk angreb. Men Kennedy ’s Joint Chiefs of Staff troede det modsatte, at hvis USA ikke slog først, ville nationen blive udslettet. Planer for en nuklear første strejke mod Sovjetunionen var allerede på plads på det tidspunkt, Kennedy tiltrådte.

‘Selv om det lyder vanvittigt for os, troede CIA virkelig Kennedy var bevidst at forhindre en krig, der skulle ske’, fortalte Jim Douglass mig i et telefoninterview. ‘Sovjeterne blev betragtet som absolut onde, og vi var de formodede’ gode fyre ‘.’

På side 237 beskriver Jim Douglass en tophemmelig ‘Doomsday Briefing’ mellem Kennedy og Joint Staff Chiefs, hvor der blev planlagt planer for en pre-emptive atomstrejke i Sovjetunionen i 1963. Kennedy gentagne gange pressede sine øverste generaler til en vurdering af effektiviteten af ​​et sådant angreb og det potentielle tab af liv i USA. Endelig gik Kennedy ud i afsky, hvilket gjorde bemærkningen ovenfor til sin statsminister.

På højden af ​​koldkrigspændinger var det øverste militære messing dybt foruroliget af udsigten til en øverstbefalende, der aktivt søgte fred med en enhed, der i vid udstrækning blev betragtet som USAs ultimative fjende.

4. JFK mødte i hemmelighed en nuklear nedrustningstraktat med Khrusjtsjov

Præsident Kennedy og sovjetformand Nikita Khrushchev skrev i hemmelighed breve til hinanden i hele JFKs formandskab, og begge begyndte at tvivle på deres kreds af rådgivere og udpegede om den andres onde og arbejdede gradvist mod fred. Der blev udgivet tyve brevbrev af staten Department i juli 1993 efter en anmodning om frihed til information lov blev indleveret af en canadisk avis.

Kennedy havde først mødt Khrusjtsjov i Wien, og blev bedøvet over hans hårde ledighed og afvigelse om udsigten til atomkrig. Men Khrushchevs første bogstav til Kennedy, som et KGB-agent skjult gav til Kennedys pressesekretær, Pierre Salinger, bag Kremlens ryg, talte varmt om sin tilbagetrækning nær Sortehavet og beklagede forhold, der kunne føre til udslettelsen af millioner. Med henvisning til deres tidligere møde i Wien sagde Khrusjtsjov:

‘Hele verden forventede forhåbentlig, at vores møde og en ærlig udveksling af synspunkter ville have en beroligende virkning, ville gøre forholdet mellem vores lande til den rigtige kanal og fremme vedtagelsen af ​​beslutninger, som ville give befolkningernes tillid til, at i hvert fald fred på jorden vil sidste er sikret. Til min fortrydelse og jeg tror, ​​at dette ikke skete. ‘ Nikita Khrusjtsjov, 29. september 1961

Fra 16. oktober til 28. 1962 ignorerede Kennedy sine militær- og efterretningsrådgivere og besluttede sig for at løse den cubanske missilkrisis uden at starte kernekrig. Grunden til, at Khrusjtsjov installerede missilerne i første omgang, skyldtes hans forståelse for, at svinekampens invasion kun var USA ‘, først og fremmest af mange forager til cubanske anliggender, som han skrev i hans memoir.

Robert F. Kennedy skrev i sin memoir ‘Thirteen Days’ om den spændte situation, hans bror stod overfor, da situationen syntes at forværres mod atomkrig og menneskelig udslettelse. På et tidspunkt opladede to sovjetiske ubåde mod den amerikanske flådeblokade, som blev oprettet i cubanske farvande for at standse yderligere forsendelser af warheads fra Sovjetunionen. Ubåden var målrettet til destruktion med dybdeafgifter, hvilket sandsynligvis ville afværge en kæde af begivenheder, der førte til krig. RFK skrev om hans grå ansigtbror, der knækkede sin knytnæve og holdt den over munden, før Khrushchev beordrede at subs ikke udfordrede blokaden i sidste øjeblik.

Ifølge White House-båndene afklassificeret i slutningen af ​​halvfemserne formanede General Curtis LeMay fra de fælles stabschefer sin øverstbefalende under krisen for at oprette blokaden i stedet for at lancere en pre-emptive strejke. LeMay sammenlignede blokaden med den berygtede appellering af Hitler i München i 1938, idet han sagde, at Kennedy’s beslutning ville få ham til at se svag ud til sovjeterne og den amerikanske offentlighed.