Blaze tjene to point på hård weekend

Blaze tjene to point på hård weekend

Rolling Meadows, Il The Blaze kom ind i denne sidste weekend på toppen af ​​AAHL, og med en tre spil hjemme stativ, så de at tilføje til den førende. Men det gik ikke som planlagt for Blaze. De tabte det første spil, der blev lukket af Chi Town Shooters, derefter slog Detroit Hitmen, og faldt derefter i Battle Creek Revolutionens måske mest spændende spil.

Temaet i weekenden var langsomt startet for hjemmeholdet. Alle tre spil, Blaze, fandt sig ved at gå i to mål i slutningen af ​​den første periode. De kunne ikke trække tilbage i spillet på fredag ​​aften, et tab for Chi Town Shooters, men både lørdag og søndag så inspirerende comebacks fra Blaze.

På lørdag tog Detroit Hitmen en 3 l ledning ind i garderoben ved den første pause. Schneider s første mål om natten. Hitmen svarede tilbage med tre mål på Blaze back up målmand Jon Smarsh, der fik sin 2. start på den unge sæson. Blaze kom ud i det andet og nette et par som Pat Lee scorede hans niende mål af året efterfulgt af Schneider s tiende at binde kampen på tre. Blaze har haft en evne til at score i bunker, og den dygtige viste igen at starte den tredje. Nigel Hawryliw og Lee scorede 53 sekunder fra hinanden med Lee’s mål, der kom på 2:00 minutter. Hitmen jævnede scoren for fjerde gang, da Sanders scorede bare 1:10 senere. Blaze fulgte med en tre målspredning med markører går til Hawryliw, Schneider (for hattricket) og Arik Lebda. Schneiders tredje mål vil vise sig at være spilvinderen. Slutresultatet var 8 6 og Jon Smarsh lavede 26 sparer for at tjene sin anden sejr af året.

På søndag gik Blaze til omklædningsrummet efterfulgt af et par mål efter en. Blaze dominerede spillet i midterrammen, men Justin Grevious stod på hovedet for den besøgende Battle Creek Revolution. Revs’erne satte endnu et par pucke i bag Blaze-keeper Adam Dekker for en ledelse på 4 0, og det så ud som, at Blaze var på vej til deres andet blæse i weekendens tab. Dette udsigten syntes endnu mere sikkert, da BC tilføjede et femte mål at jage Dekker med mindre de resterende 14 minutter. Kaptajn Joe Pace fik endelig Blaze på tavlen klokken 10:17, da han slog Grevious fra den højre cirkel. Tony Giacalone og Pat Doyle scorede derefter 30 sekunder fra hinanden for at trække Blaze indenfor to, da Blaze igen satte mål på brættet i bunker. Derefter med bare under fem minutter at spille Chris Affinati ønskede at kæmpe mod den nyeste Blaze-spiller Shane Heffernan, afviste Heffernan, og Affinati fik en to minutters rydningstraf. Lee scorede med fire sekunder tilbage på power play for at trække Blaze inden for et mål for modstanderen. Med lidt over et minut tilbage og en uafgjort i BC-træneren trak Steve Pronger Jon Smarsh for den ekstra mand. Blaze havde flere muligheder, men kunne ikke begrave nogen af ​​dem. Revolutionen kunne slå det tomme net med otte sekunder tilbage for at afslutte Blaze.

Alt i alt var det en skuffende weekend for Blaze, der faldt to punkter ud af første sted. Det sagde, at der var flere opmuntrende udviklinger til at komme ud af weekendens spil. Smarsh syntes at vinde tillid til sejren i lørdag og spillede meget bedre i nødhjælp på søndag. Shane Heffernan ser ud til at være en solid offensiv spiller for Blaze. Schneider nettede sit første professionelle hattrick på lørdag, og Kyle Thompson hentede tre hjælper på søndag. Også Mark Hammersmith og Bill Horton skulle begge vende tilbage fra skade snart for at styrke Blaze Blue Line.