Bloddrevne udfordringer er 20 år stærke

Bloddrevne udfordringer er 20 år stærke

MIAMI COUNTY Det er et milepælår i Miami Countys ældste og mest livlige rivalisering med det 20. årlige Community Blood Center / US Bank Troy Piqua Challenge Blood Drive, der kommer i rivaliserende uge i den 27. oktober Troy Piqua fodboldkamp.

Troy og Piqua gymnasier vil hoste konkurrerende bloddrev den tirsdag den 24. oktober. Troy og Piqua amerikanske bankafdelinger vil være vært for konkurrerende bloddrev den torsdag den 26. oktober. Hver registrering til donere repræsenterer en stemme for en af ​​de rivaliserende byer med den vindende gymnasium hævder en $ 1.000 præmie fra sponsor US Bank.

20 års jubilæum kommer på den mest konkurrencedygtige tid i bloddrevets historie. Kun fem stemmer besluttede 2016 Challenge. Troy overgav rejseprofiet til Piqua sidste år, men tabet kom efter en flurry af tre Troy sejre om fire år.

2016-sejren hjalp med at svinge serien tilbage i Piqua favor med en 14 4 1 rekord. Troy vandt den første udfordring i 1998, men det blev efterfulgt af en streng på 12 Piqua sejre, kun brudt i et slips i 2001.

Sidste år fandt alle fire bloddrev sted under rivaliseringsuge, og begge sider krediterer den koncentrerede indsats for de mest succesfulde resultater i Challenge-historien. De fire bloddrev udgjorde 414 donorer, 141 første gangs donorer og 334 donationer.

og arbejder i Piqua er en velsignelse! sagde US Bank Piqua Branch Manager Emily Shawler, koordinator for den vindende bloddrev. arbejde, og at give tilbage til samfundet er endnu bedre! Vi fejrer 20 år. Venligst kom og doner blod for at gøre dette bloddrev en stor succes! Gå P Jeg Q U A, Beat Troy! 2017 Udfordring tilføjer en ny rynke. Der vil ikke længere være papirstemmesedler på samfundets bloddrev. I lighed med high school bloddrev er en registrering til at donere på et community bloddrev en automatisk stemme for værtssamfundet.

2017-spillet bliver den 133. fornyelse af Troy Piqua fodbold rivalisering, en af ​​de ældste i Ohio. The Challenge-vinderen vil blive annonceret, og prisen på $ 1.000 præsenteret fredag ​​den 27. oktober før du starter ved Troy Memorial Stadium.