Blog til thedeadpelican

Blog til thedeadpelican

Som de fleste af jer er opmærksomme på, er vores egen senator Bill Cassidy co-sponsoreret et lovforslag til erstatning for Obamacare. I et interview i går med710 KEELs Robert J Wright og Erin McCarty forklarede han regningen og sagde, at det gav ressourcer til arbejdsfamilierne til køb deres egen forsikring. Vi giver ikke pengene til forsikringsselskabet, vi giver det til familien. ‘

Hele interviewet findes her.

I en ny udvikling, der overrasker ingen, får Senator Cassidy-regningen kritik fra en berømt Hollywood-berømthed: Jimmy Kimmel. På sit show i aftes slog Kimmel Cassidy og sagde, at fyren Bill Cassidy lige løj rigtigt til mit ansigt. For mange mennesker vil regningen medføre højere præmier. velsigne sit lille hjerte. Det bevæger sig for at vide, at Obamacare fan klubben er så dybt bekymret over, at sundhedsydelser præmier er effektive folks lommebøger.

I samme monolog sagde Kimmel, at hans søn for nylig havde åbent hjerteoperation. Han fortsatte med at sige, at under en CassidyGraham-regning vil barn med en allerede eksisterende tilstand få den pleje, han har brug for, hvis og kun hvis hans far er Jimmy Kimmel. Ellers kan du blive skruet. kritikernes grundlæggende argument mod Cassidy regningen kan opsummeres som vil skyrocket og børn vil lide. Det et overbevisende, helt originalt argument, der aldrig har været brugt af nogen politikere nogensinde i verdens historie.

Hvis du føler sarkasme i denne sætning, tillykke med at være opfindsom.

Hvad Mr. Kimmel (og andre kan lide ham) ikke ved, er at under Obamacare er præmierne allerede høje, og børn med allerede eksisterende forhold kæmper allerede for at få dækning. Nightmare scenariet, som Kimmel præsenterede, foregår allerede under selve regningen, han forsvarer.

I en nylig pressekonference, hvor han diskuterede regningen, nævnte Cassidy min ven, Moon Griffon.

vil bruge eksemplet på en fyr, der hedder Moon Griffon, som er en taleshow vært i Louisiana. Han er selvstændig. Månen har et specielt behovsbarn. Månen præmie pr år er over $ 40.000, med en $ 5.000 fradragsberettigede og en ekstra farmaceutisk fradragsberettiget. Tænk over det. Han skal betale 50.000 dollars om året mellem hans præmier og hans fradragsberettigede.

Hvis du er en almindelig Moon Griffon-lytter (og du burde være), har du uden tvivl hørt om, hvordan hans sundhedsomkostninger har steget siden indførelsen af ​​Obamacare. På sit show har hr. Griffon oplyst, at hvis de fortsætter med at klatre, vil han ikke være i stand til at betale for både hans boliglån og hans sundhedsomkostninger.

Han overvejer for øjeblikket at sælge sit nuværende hjem, at han betaler et realkreditlån på og betaler kontant for et hus, der er mindre for at få enderne til at mødes. Dette er blot et eksempel på, hvordan Obamacare kører ned i den amerikanske levestandard.

Jimmy Kimmel fortæller rædselshistorier om, hvad der sker med børnene, og om hvordan folks sundhedspleje præmier vil svæve, hvis CassidyGraham regningen er bestået.

Nå, den smerte og lidelse, som hr. Kimmel skitserede i sin tale, sker allerede.

Over en måned siden havde jeg og tusinder af andre Denham Springs beboere deres hjem oversvømmet. Siden da har vi slået hjem og lad dem tørre ud og er på det punkt, hvor vi kan begynde at genopbygge.

Det rene helvede til at kæmpe med et bunglende og inkompetent rådhus har vi længes efter dage tilbage i august, da vi kæmpede for oversvømmelsesvandene, der hærger vores hjem.

Mange indbyggere i Denham Srpings står over for mareridtet udsigten til at blive tvunget til at hæve deres hjem. Det virkelig forfærdelige aspekt i alt dette er, at det er baseret på en idiotisk og vilkårlig formel.

For at genopbygge deres hjem skal de med mere end 18 tommer vand søge om tilladelse.

For at opnå tilladelsen skal du præsentere

EN). Et skøn fra en licenseret entreprenør og

B). Din vurdering af ejendomsværdier fra skattevurderingsbureauet.

Hvis entreprenørens skøn er større end 50 procent af din boligværdi på skattevurderingen, kan du blive tvunget til at hæve dit hjem.

Idiocen af ​​alt dette bør være indlysende for alle med en hjerne, der er større end størrelsen af ​​et atom.

Dollarnværdien knyttet til dit hus på dit skattevurderingsdokument er i de fleste tilfælde betydeligt mindre end, hvad dit hus rent faktisk ville sælge til.

Opgørelser fra entreprenører vil variere vildt afhængigt af entreprenøren; Det er helt tilfældigt og vilkårlig nummer.

BEMÆRK: Hvis du arbejder for, eller ellers er en undskylder for den vederstyggelighed, der hedder Srpings Rådhus, skal du spare pusten. Don tør forsøge at fortælle mig, at noget af dette er usant.

Hvert ord af dette kom lige fra hestens mund. Jeg talte med nogen i rådhuset ansigt til ansigt.

Franklin Center inviterede en stor samling bloggere fra hver stat til at sprede meddelelsen om skolevalg. Jeg var blandt slangebloggere privilegeret nok til at deltage, og jeg fandt de fremlagte oplysninger til at være utroligt indsigtsfulde.

Min oprindelige intentad beento skriver min første blogindlæg lige efter konferencen sluttede, men det lige omkring det tidspunkt, da jeg lærte at mit hus var under vand 1.300 miles væk, og at jeg ikke ville være i stand til at komme hjem i flere dage.

Pludselig var det meget svært at blogge. Det var meget lettere at vandre i centrum og drukne mine sorger på den berygtede Coyote Ugly Saloonand, der stort set hvad jeg gjorde.