Bloody Bill

Bloody Bill

Indtast ‘Bill Anderson’ som nøgleord i en enkel søgning i de officielle poster for at finde mange vigtige referencer til ‘Bloody Bill’ Anderson, herunder andre for tidlige rapporter om hans død.

Posted December 12, 2010 at 2:26 PM Denne store opdagelse blev lavet af en af ​​vores Bloody Bill Anderson Mystery-gruppemedlemmer Dallas Hunt for nylig. Dette er faktisk solidt bevis for, at Jesse W. James ikke kun besøgte Brownwood og Brown County, Texas, men at han levede her engang! William C. ‘Bloody Bill’ Anderson s Salt Creek, Brown County, Texas Farm var kun 11 miles uden for Brownwood. Hvilken sikrere plads kunne Jesse James vælge som sit hjem end nær sin gamle Quantrill Guerrillas leder og mentor?

Indsendt 15. februar 2011 kl. 18:34 inviterer jeg dig til at tjekke min auktionsliste for svært at finde bøger og National Geographic-blade til de laveste priser på internettet. Fortjeneste ved salg af disse varer hjælper med at finansiere min fortsatte forskning i ‘Bloody Bill’ Anderson og Ridders of the Golden Circle. For at kunne tilbyde mine forskningsresultater gratis, har jeg brug for provenuet fra disse auktioner til at erhverve eller købe sjældne bøger og dokumenter og til at dække de udgifter, jeg akkumulerer i mit fortsatte forskning og feltarbejde.

Posted July 13, 2013 at 4:08 PMHenry C. Fuller var nyhedsindehaveren, der interviewede William C. ‘Bloody Bill’ Anderson på sit Salt Creek, Texas hjem i 1924, og som offentliggjorde disse interview artikler over hele landet i avis og tidsskriftartikler for flere år. Fuller s artikel er i midten af ​​denne side fra Brownwood Bulletin af 19. oktober 1920. Dette beviser, at Fuller vidste om ridderne af den gyldne cirkel flere år før han interviewede Bill Anderson, der var medlem af denne organisation.

Indsendt 10 juli, 2014 kl. 18:59 Denne artikel fortæller sandheden om Abraham Lincoln og nogle af hans generaler, herunder William T. Sherman. Nogle af Shermans soldater, der var ude på ferie, var på Centralia-toget, Bill Anderson og hans mænd fanget i 1864. Anderson beordrede alle Yankee-soldaterne ud af toget, foretede dem og udførte dem alle undtagen Sgt. Thomas Goodman, hvem han tog fange. Anderson vidste sikkert om Sherman’s Army s grusomheder, da de marcherede gennem syd og ødelagde alt på deres vej.