Blue Devils reagerer på groft stretch med udsagnsvinde

Blue Devils reagerer på groft stretch med udsagnsvinde

WINSTON SALEM Da buzeren lød på lørdagens 85 83 Duke-sejr, spiste Luke Kennard bolden på Wake Forests parketgulv og greb sin trøje og løftede breve på brystet.

Springer i nærheden, holdkammerat og Winston Salem indfødte Harry Giles kiggede ud i de pakkede Joel Coliseum pladser, nyder skuffelsen af ​​hans hjemby crowd.

Efter tre tab i fire spil talte college basketball verden om dette hold. Hvad var der galt med Blue Devils? Hvordan havde en sæson fyldt med så meget løfte gået så forfærdeligt galt? Er det rigtigt, at Mike Krzyzewski spærrede dem fra skabsrummet og tog deres gear?

Endelig fik den 17th rangerede Blue Devils (16 5 overall, 4 4 ACC) endelig at lave en egen erklæring ved at grave ud af et 11 point hul i anden halvdel.

‘Det var fantastisk,’ sagde Kennard i et jubilant hertugskab. ‘Følelsen, det er lidt svært at beskrive, det er lidt svært at beskrive, når du vinder store spil. Det er derfor vi kom her. At bære disse breve over vores bryst, havde vi så meget stolthed i det. Jeg er så stolt over, hvordan vi reagerede på alt. ‘

For de fleste Duke-hold er denne slags scene næsten rutinemæssig. For hvert tilfælde, hvor Duke taber på vejen, og elerede fans fløder gulvet, er der flere afslutninger som denne, hvor hjemmeventrene sticks, og de blå djæveler nyder stilheden.

Men det har ikke været ligesom de fleste hertugenstider. Det har faktisk ikke været som noget Duke har set før. Consensus preseason nr. 1 holdet udgjorde skader på flere nøgleaktører, en anden Allen tripping kontrovers og den midlertidige afgang af Krzyzewski, som er ved at komme sig fra rygkirurgi.

På banen har et hold af højt talentfulde spillere undladt at blive noget større end, eller man kunne argumentere, lig med summen af ​​sine dele. Bliver i lørdagens spil, havde de blå djæveler endnu ikke vundet et vejspil eller et spil besluttet med mindre end ni point. State team kom ind i Cameron Indoor Stadium og forlod med en 84 82 sejr.

Rapporterne kom ud tidligere i ugen, at tabet var så uheldig for Krzyzewski, at han indkaldte holdet til sit hus og informerede dem om, at de ikke længere var tilladt i holdets skabsrum eller i stand til at bære deres klædeskabe.

‘Det har været helvede,’ sagde hertugvagten Matt Jones. ‘Det har været så hårdt, ikke kun fysisk men mentalt. Men for gutterne virkelig viser elasticitet og at komme ud her og kæmpe hårdt som vi gjorde og overvinde det meget og få denne sejr, vi tog et stort skridt i den rigtige retning. ‘

Det lignede ikke, at der var ting, der blev ledt efter første halvleg, så hertugens spillere barkede på hinanden efter defensive nedbrydelser, har offensive ejendele på gummeret op ved dårlig kommunikation og trail 42 32 i pause.

Wake Forest holdt sin kant gennem det meste af anden halvdel, hvilket førte 81 71 sent. Men med 3:43 forlod Kennard en 3 tilbage og skød igen at slå en lang jumper med sin fod på 3 point linjen på den næste besiddelse for at skære Demon Deacons ‘bly i halv. Efter en Wake Forest spand, bankede Kennard i en anden 3, for at bringe Duke til inden for 83 79.

Med 55 sekunder tilbage ramte Allen en 3 efter en hertug-timeout. Efter en savnet 3 ved Keyshawn Woods i den anden ende fik Duke rebound og kaldte timeout med 15 sekunder tilbage.

Allen passerede bolden ind til Frank Jackson, som fandt Kennard åbent, efter at han rystede Wake Forests Mitchell Wilbekin ved hjælp af en Giles-skærm. Kennard, der scorede 30 af sine 34 point og ikke savnede et skud i anden halvleg , sank 3 med 6,6 sekunder tilbage.

Bryant Crawfords opslagsforsøg undlod at falde lige før summen, og Wake Forests John Collins greb rebounden og faldt ud af grænsen med en brøkdel af et sekund tilbage.

Kennard tog indgående pass og lod solstjernen lyde og fejringen begynder. Det var en scene, der minder om Duke ’s comeback vinder i North Carolina sidste sæson og i Virginia sæsonen før.

Det var en, som dette hold havde brug for at opleve dårligt.

‘For de store mænd, meget,’ sagde Jones, da han blev spurgt, hvor meget vinen betød. ‘For de yngre fyre har de aldrig følt den måde. For at vi ikke kun vinder, men for dem at føle den følelse af at vinde på vejen og nødt til at kæmpe gennem modgang, tog vi et stort skridt. ‘