Blue Jays at åbne 2018 sæson 29. marts mod yankees

Blue Jays at åbne 2018 sæson 29. marts mod yankees

The Blue Jays vil spille de fem National League East teams som en del af interleague play i 2018, begyndende med et to kamp mod New York Mets på Citi Field i midten af ​​maj.

Toronto vil også spille Washington Nationals, Atlanta Braves, Philadelphia Phillies og Miami Marlins hele året, med road spil i alle men Washington. De tre spil i Miami på Labor Day weekend vil kun være Blue Jays andet besøg i Marlins Park, der åbnede i 2012.

Toronto hjem tidsplan vil pakke op september 26 mod Houston Astros. The Blue Jays lukker sæsonen den 30. september i Tampa Bay. ET. De resterende fire er 1:07, hvilket har været den normale starttid tidligere. Søndag hjemme spil forbliver 1:07 starter.

Junior Jays-kampagnen flytter til søndag fra lørdag.

Alle 30 hold begynder at spille på samme dag i 2018. Det er første gang, at alle de store ligastud har været planlagt til at spille på åbningsdagen siden 1968.

29. marts åbnerne vil være den tidligste start for hjemlige spil i historien.

Den tidlige dato var motiveret af nye kollektive forhandlinger regler, der mandat mere hviletid for hold. 2018-skemaet har tre eller fire ekstra fridage pr. Hold.

En anden ændring som følge af den kollektive overenskomst er, at der ikke vil være et søndagskampspil før all star-spillet. For at kompensere vil St. Louis Cardinals og Chicago Cubs spille et spil på Wrigley Field på Thurs. 19. juli, to dage efter all star-spillet. I de seneste år var denne dato blevet holdt tydelig. Spillet vil blive spillet i løbet af dagen og vil være det eneste spil på skemaet.

Minnesota Twins vil spille Cleveland indianerne i en to-games-serie i San Juan, Puerto Rico, i april. De bliver de første regelmæssige sæsonspil på øen siden 2010.