Blue Springs sværger i første politibetjent

Blue Springs sværger i første politibetjent

Beboere i Blue Springs, borgmesteren og aldermen-medlemmerne deltog i ceremonien.

‘Jeg vil gerne takke bestyrelsen og borgmesteren for at give mig mulighed for at arbejde her i denne store by. Dette er en stor mulighed for denne by. Dette er et stort skridt for denne by. Jeg vil gøre alt i min magt for at bekræfte Disse pligter er tildelt af mig og bærer dem ud for dig, ’sagde Anderson. ‘Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gøre dig stolt og gøre denne by sikker. Hver gang du har brug for mig, ring til mig og jeg vil være her så snart jeg kan.’

Aldermand Leanna Hollis sagde: ‘Som læge har jeg en tendens til at tro, at en ounce af forebyggelse er et pund af helbredelse. Vi har ikke et kriminalproblem her, og vi forventer ikke en. Dette er bare vores ounce for forebyggelse .’

Aldermeningen har allerede en politibil til Anderson og har allerede bestilt en billetbog og et badge, som har justeringsskalaerne i midten.

Hollis sagde: ‘Vi kunne godt lide det design, fordi det betyder retfærdigt og upartisk.’

Anderson sagde: ‘Det handler om at være sikker i denne by. Jeg forsøger ikke at chikanere nogen, det handler om at overholde loven og holde den lille by atmosfære, som Blue Springs har. Y ‘alle er et skridt foran andre samfund, der fortsætter med at vokse.’

Malcom Leath, nybygget Blue Springs resident, sagde: ‘Blue Springs ser frem mod fremtiden, og Blue Springs har mange forhåbninger. En deltids politimand vil være meget hjælpsom, men vi vil stadig stole på lokal retshåndhævelse og motorvejspatrol såvel.’